Prijsverwachting Bytom (BTM) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Bytom in 2018? Ook Bytom bezitters zullen het zich af gaan vragen: wat gaat de waarde van mijn investering zijn naar verloop van tijd. In deze post willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Bytom (BTM) in 2018.

Wat is Bytom?

Bytom laat zich op het eerste gezicht niet al te gemakkelijk omschrijven. De omschrijving op de website van het project vertelt het volgende: “Bytom is an interactive protocol of multiple byte assets”. Het komt er hierbij op neer dat Bytom een soort platform wil worden voor verschillende soorten ‘assets’. Zowel digitale assets, denk aan cryptocurrencies, als ook fysieke assets (aandelen, dividend) worden op de blockchain gezet en kunnen dus verhandeld worden.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Wat verwachten wij van de koers van Bytom in 2018?

Laten we om te beginnen vooropstellen dat we geen waarzeggers zijn, het voorspellen van koersen is onmogelijk en in de cryptowereld al helemaal. Daar kunnen we naar onze mening beter spreken van een verwachting en dus onze mening.

Allereerst vinden wij dat Bytom er zelf niet genoeg aan doet om een begrijpelijk verhaal te vertellen. De website is erg onhandig ingericht en is een mix van slechte vertalingen en matige uitleg door visuals. Desalniettemin zijn dit soort projecten wel heel interessant. Blockchain heeft veel meer toepassingen dan alleen het ondersteunen van smart contracts of de functie van betaalmiddel.

Bytom bestaat nog niet lang en heeft zich toch al genesteld in de top 50 op coinmarketcap. Het project heeft dus al een behoorlijke reach en dit is nog zonder dat de coin op een platform als Bitfinex of Binance staat.

Wij denken dan ook dat de animo voor Bytom er zeker is en dat de coin qua waarde zal blijven groeien in 2018.

prijsverwachting Bytom 2018

Onze verwachte prijs van Bytom in 2018: $0,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Bytom in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *