Prijsverwachting Bytom (BTM) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Bytom in 2018? Ook Bytom bezitters zullen het zich af gaan vragen: wat gaat de waarde van mijn investering zijn naar verloop van tijd. In deze post willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Bytom (BTM) in 2018.

Wat is Bytom?

Bytom laat zich op het eerste gezicht niet al te gemakkelijk omschrijven. De omschrijving op de website van het project vertelt het volgende: “Bytom is an interactive protocol of multiple byte assets”. Het komt er hierbij op neer dat Bytom een soort platform wil worden voor verschillende soorten ‘assets’. Zowel digitale assets, denk aan cryptocurrencies, als ook fysieke assets (aandelen, dividend) worden op de blockchain gezet en kunnen dus verhandeld worden.

Wat verwachten wij van de koers van Bytom in 2018?

Laten we om te beginnen vooropstellen dat we geen waarzeggers zijn, het voorspellen van koersen is onmogelijk en in de cryptowereld al helemaal. Daar kunnen we naar onze mening beter spreken van een verwachting en dus onze mening.

Allereerst vinden wij dat Bytom er zelf niet genoeg aan doet om een begrijpelijk verhaal te vertellen. De website is erg onhandig ingericht en is een mix van slechte vertalingen en matige uitleg door visuals. Desalniettemin zijn dit soort projecten wel heel interessant. Blockchain heeft veel meer toepassingen dan alleen het ondersteunen van smart contracts of de functie van betaalmiddel.

Bytom bestaat nog niet lang en heeft zich toch al genesteld in de top 50 op coinmarketcap. Het project heeft dus al een behoorlijke reach en dit is nog zonder dat de coin op een platform als Bitfinex of Binance staat.

Wij denken dan ook dat de animo voor Bytom er zeker is en dat de coin qua waarde zal blijven groeien in 2018.

prijsverwachting Bytom 2018

Onze verwachte prijs van Bytom in 2018: $0,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Bytom in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht