25 oktober 2020

Prijsverwachting Cardano 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Cardano (ADA) in 2018? Speculeren over de verwachte prijs van cryptovaluta is iets wat bijna iedere bezitter van crypto doet. Daarom willen we in dit artikel speculeren over de prijs van Cardano (ADA) in 2018.  We zullen in deze post onze verwachting over de prijs van Cardano uitspreken.

Wat is Cardano en wat is onze prijsverwachting?

Over Cardano hebben we in een andere post al uitgelegd wat het precies is. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld Ethereum is Cardano een smart contract platform. Het grote verschil met een platform als Ethereum is de techniek erachter.

Cardano maakt gebruik van een moderner consensus algoritme en kan hierdoor, in theorie, meer transacties per seconde aan.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Cardano in 2018

Wij zullen zeker weten de eersten zijn die weten dat het eigenlijk onmogelijk is om cryptoprijzen te voorspellen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de januari-crash waarbij Cardano meer dan 75% van zijn waarde verloor.

Wij denken dat Cardano zeker enkele mooie stappen gaat maken in 2018 maar we verwachten niet dat de stijging zo explosief gaat zijn als in de periode december-januari.

prijsverwachting Cardano 2018

Onze verwachte prijs van Cardano (ADA) in 2018: $3,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Cardano in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht