27 oktober 2020

Prijsverwachting Dash (DASH) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Dash (DASH) in 2018? De meeste cryptobezitters zullen zich wel eens afvragen wat de prijs van hun bezit gaat doen. Dat is precies wat we in deze post willen bespreken, we willen onze verwachte prijs van Dash in 2018 uitspreken.

Wat is Dash en wat is onze prijsverwachting?

Dash staat voor Digital Cash. Mocht je precies willen weten wat Dash is en hoe het werkt, dan kunnen we je we dit artikel aanraden. Hierin gaan we wat dieper in op wat Dash precies is. Simpel gezegd is Dash een zogeheten privacy coin, een betaalmiddel dat volledig privé is. Dit is goed te vergelijken met Zcash, Monero en Verge.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Dash in 2018

Vooropgesteld: het is onmogelijk om prijzen echt te voorspellen. De markt is zoals iedereen weet extreem volatiel. Kijk alleen maar naar de januari-februari 2018 crash en je ziet dat dat enorme winsten binnen enkele weken volledig verdampt kunnen zijn.

Wij denken dat 2018 een goed jaar gaat zijn voor privacy coins en Dash gaat naar onze mening hier het meest van profiteren. Het is de privacy coin met de meeste adoptie, een helder en solide concept en een volwassen community. Er is natuurlijk wel sprake van stevige concurrentie maar wij denken dat er, zeker in 2018, meerdere privacy coins naast elkaar kunnen bestaan. Privacy is een aspect dat steeds vaker belangrijk wordt gevonden in de online wereld.

prijsverwachting Dash (DASH) 2018

Onze verwachte prijs van Dash in 2018: $410,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Dash in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht