22 oktober 2020

Prijsverwachting Dash (DASH) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Dash in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Hierbij willen we uiteraard wel aangeven dat je in deze post geen beleggingsadvies vindt maar slechts onze persoonlijke mening!

Wat gaat de koers van Dash doen in 2019?

Wat is Dash en wat is onze prijsverwachting?

Zoals bekend hebben we het hier over Digital Cash. Dash is een cryptocoin die een digitaal betaalmiddel wil zijn en die zich ook nog eens focust op de mogelijkheid tot het voltrekken van transacties in volledige anonimiteit.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Dash in 2019

Wij zien het in 2019 gematigd positief in voor Dash. Aan de ene kant wordt privacy steeds belangrijker, kijk bijvoorbeeld eens naar wat de Chinese overheid doet of de hoeveelheid data die bedrijven als Google, Microsoft en Apple van je bezitten.

Privacy is nu eenmaal een hot topic en dat zal ook in 2019 zo zijn, sterker nog het zal bij steeds meer mensen hoog op de agenda gaan komen.

Daarentegen is het wel zo dat Dash redelijk verouderd is, het is in principe technologisch ingehaald door meerdere coins. Daarnaast is de concurrentie moordend en denken we dat Monero het als privacy coin in 2019 (en in de toekomst) beter gaat doen.

prijsverwachting Dash 2019

Onze verwachte prijs van Dash in 2019: $174,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Dash in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht