Prijsverwachting DigixDAO (DGD) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor DigixDAO in 2018? De meeste crypto investeerders zullen het ongetwijfeld wel herkennen, je vraagt je af wat de prijs van de betreffende coin gaat doen naar verloop van tijd. In dit artikel zullen we onze verwachtingen uitspreken over de prijs van DigixDAO (DGD) in 2018.

Wat is DigixDAO?

DigixDAO zet een van de meest klassieke investeringen op de blockchain: goud. Hiervoor heeft het 2 tokens in het leven geroepen. Ten eerste DGX, 1 DGX staat gelijk aan een gram goud. Er wordt al honderden (duizenden?) jaren gehandeld in goud en nu kun je dat dus ook op een digitale manier gaan doen.

De nadelen van het handelen in goud zijn legio, het is namelijk niet makkelijk om op te slaan, het is niet makkelijk te delen, het is niet makkelijk te verplaatsen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Door dit op de blockchain te zetten kunnen mensen op een makkelijke manier in een stabiel edelmetaal investeren.

Naast DGX is er nog een coin in het leven geroepen en dat is de DGD coin. Door DGD in je bezit te hebben kun je feitelijk meedelen in de winst die wordt behaald met het verhandelen van de DGX tokens. Er zijn slechts 2 miljoen DGD tokens in omloop en hier zullen nooit nieuwe coins bijkomen. DigixDAO keert 100% van de opbrengsten die ze behalen uit het rekenen van transactiekosten bij de handel in DGX uit naar DGD houders.

Wat verwachten wij van de koers van DigixDAO in 2018?

Het spreekt erg in het voordeel van DigixDAO dat er maar 2 miljoen DGD coins in omloop zijn. Schaarste creëert altijd een hogere prijs, als de vraag er maar is.

Er zal altijd vraag blijven naar handel in edelmetalen zoals goud en zilver, dit is al eeuwen het geval. Hoe meer de de legitimiteit van blockchain zal worden bevestigd in 2018, hoe meer mensen met vertrouwen zullen investeren in bijvoorbeeld goud op deze manier. DigixDAO biedt een moderne versie van een klassieke manier van waardeopslag en en wij verwachten dat DGD tokenhouders hiervan zullen profiteren in 2018 en zeker ook in de verdere toekomst.

prijsverwachting DigixDAO 2018

Onze verwachte prijs van DigixDAO in 2018: $184,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van DigixDAO in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht