30 oktober 2020

Prijsverwachting Dogecoin (DOGE) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Dogecoin in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. In deze post vind je overigens absoluut geen beleggingsadvies maar slechts onze persoonlijke mening.

Wat gaat de koers doen in 2019?

Wat is Dogecoin en wat is onze prijsverwachting?

Dogecoin is alom bekende ‘meme coin’. Een project dat eigenlijk als een soort grap begon maar in 2019 nog steeds bestaat. Het is de ultieme speculatie coin wat ons betreft.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Dogecoin in 2019

Dogecoin is (ook door ons) al zo vaak dood en voor gek verklaard dat het eigenlijk een klein mirakel is dat de coin in 2019 uberhaupt nog steeds bestaat. Sterker nog DOGE staat nog altijd relatief hoog in de ‘rankings’ van coinmarketcap.

Dat wil echter niet zeggen dat wij verwachten dat DOGE het in 2019 goed gaat doen. Crypto heeft in 2018 toch een soort realiteitszin over zich heen gekregen. Wij denken niet dat er nog veel mensen onbezonnen in DOGE zullen stappen. Dat wil niet zeggen dat de coin niet alsnog kan ‘pumpen’, het volume is immers laag en zoals we al zeiden is Dogecoin de ultieme hypecoin.

prijsverwachting Dogecoin 2019

Onze verwachte prijs van Dogecoin in 2019: $0,002-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Dogecoin in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht