Prijsverwachting Dragonchain (DRGN) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Dragonchain (DRGN) in 2018? Bijna iedereen die cryptovaluta in zijn bezit heeft zal het wel herkennen, je vraagt je af wat de waarde van je bezit gaat zijn over een bepaalde periode. In deze post willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Dragonchain (DRGN) in 2018.

Wat is Dragonchain?

Dragonchain is een blockchain project dat is ontwikkeld door een groep binnen het Disney bedrijf. Oorspronkelijk heette het project het ‘Disney Private Blockchain Platform’. Het doel van Dragonchain is het helpen van bedrijven bij het implementeren van blockchain technologie in hun bestaande bedrijfsmodel.

Steeds meer bedrijven zien in dat blockchain ‘here to stay’ is. Ze zien er steeds meer de voordelen van in. Of het nou gaat om efficiëntie en beveiliging of het reduceren van kosten (denk bijvoorbeeld aan fraude of oplichting, dit is niet van toepassing bij blockchain software), voor bedrijven wordt het dus steeds interessanter om te kijken naar de blockchain als oplossing voor allerlei zakelijke uitdagingen.

Dragonchain wil dat bedrijven hun data en smart contracts uiteraard in eigen beheer houden. Eigenlijk is Dragonchain op lange termijn vooral een concurrent van Ethereum. Dragonchain is naar eigen zeggen beter schaalbaar en heeft dus een focus op het bedrijfsleven. Zo kunnen smart contracts geschreven worden in diverse programmeer talen en het platform gaat ook een soort marktplaats aanbieden waarop voor-geprogrammeerde smart contracts staan.

Hierdoor wordt het voor bedrijven aantrekkelijk en laagdrempelig om in blockchain technologie te stappen.

Wat verwachten wij van de koers van Dragonchain (DRGN) in 2018?

Natuurlijk is het voorspellen van de prijzen in de cryptowereld nagenoeg onmogelijk. Daarom spreken we liever van een verwachting, een mening. Wij zijn van mening dat de cryptomarkt zal blijven groeien. De adoptie zit nog steeds op een heel laag niveau, zeker wereldwijd gezien. Als we het over het zakenleven hebben dan is er nog een enorme wereld te winnen als het aankomt op cryptocurrencies en smart contract platformen.

Wij denken dat Dragonchain een goede focus heeft. Het bedrijfsleven is natuurlijk dat wat smartcontract software moet gaan implementeren, zodat klanten er uiteindelijk echt profijt van gaan hebben. Dragonchain heeft een heldere visie en een sterk team en wij denken dat het nog veel ruimte heeft om door te kunnen groeien in 2018.

prijsverwachting dragonchain drgn 2018

Onze verwachte prijs van Dragonchain (DRGN) in 2018: $1,21-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Dragonchain (DRGN) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht