Prijsverwachting Enigma (ENG) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Enigma (ENG) in 2018? Elke cryptobezitter maakt zich er wel eens aan ‘schuldig’, het afvragen wat de prijs van een cryptocoin gaat doen na verloop van tijd. Dat is precies wat we in deze post willen doen. We willen onze verwachting voor de prijs van Enigma (ENG) in 2018 uitspreken.

Wat is Enigma en wat verwachten wij van de koers van Enigma (ENG) in 2018?

Zoals altijd willen we eerst aangeven dat we geen voorspellers of waarzeggers zijn. Het voorspellen van de prijzen in cryptoland is nogal lastig en dat is nog zacht uitgedrukt. De markt kan, zoals eind 2017 het geval was, enorme sprongen en zelfs verdubbelen in waarde over een paar weken.

Maar het is ook net zo mogelijk dat alle grote cryptomunten 60% van hun waarde verliezen. Zoals in januari-februari 2018.

Wij denken echter nog steeds dat het erg goed mogelijk is dat de markt zal blijven groeien. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit niet zo explosief gaan als in 2017 maar de adoptie van cryptovaluta zit nog steeds op een erg laag punt.

Enigma kan hierin zeker een belangrijke rol gaan spelen. Privacy rondom digitale betaalmiddelen is al erg populair, maar privacy rondom smart contracts is nog steeds een soort ondergeschoven kindje. Enigma is een project dat zich hierop focust en dat doet het met een erg sterk team. Bijna alle mederwerkes van Enigma (tenminste in de hogere functies) zijn afgestudeerd aan de MIT, de meest prestigieuze tech school in Amerika.

Alles bij elkaar opgeteld staat het vast dat er behoefte is aan privacy rondom smart contract blockchain software. Projecten als Ethereum, het meest bekend smart contract platform, zullen blijven groeien in 2018. Enigma is nog relatief onbekend maar wij geloven sterk in het team achter het project en denken dan ook dan Enigma een van de sterkste stijgers van 2018 gaat zijn. Wij hebben Enigma dan ook in onze top 10 altcoins van 2018 gezet.

prijsverwachting enigma eng 2018

Onze verwachte prijs van Enigma (ENG) in 2018: $3,70-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Enigma (ENG) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht