Prijsverwachting EOS 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor EOS in 2018? Bijna iedereen die cryptocoins bezit is eigenlijk ook een speculant. Je verwacht namelijk dat de prijs een bepaald niveau gaat bereiken of in ieder geval grote stappen omhoog gaat zetten. In dit artikel geven wij onze mening over de verwachte prijs van EOS in 2018.

Wat is EOS en wat is onze prijsverwachting?

Mocht je precies willen weten wat EOS is en hoe EOS werkt? Bekijk dan dit artikel. EOS is een smart contract platform, vergelijkbaar met Ethereum qua concept maar qua uitvoering meer met Cardano. De onderscheidende factor van EOS is het feit dat het veel meer transacties per seconde aankan dan Ethereum.

Op zoek naar cryptovaluta zoals EOS?

EOS is direct te koop met euro’s, via iDeal, bij Bitvavo. Dit is een relatief jong en Nederlands bedrijf dat je op een zeer eenvoudige manier cryptovaluta laat kopen. Je aankopen staan vervolgens ook veilig online opgeslagen.

Als je echt de allerscherpste en meest up to date prijzen wil dan zul je naar een exchange moeten, hier handel je als het ware live en betaal je bijna geen fees. Binance is onze favoriete exchange

Het is helaas vooralsnog niet mogelijk om bij Binance met euro’s of dollars cryptovauta te kopen. Om te kunnen handelen op Binance dien je eerst cryptovaluta er naartoe te sturen (vanuit een platform als Bitvavo of Coinbase). Hoe je dit doet? Dat lees je in deze stap voor stap handleiding.

[one-half-first]

Crypto kopen met euro’s

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

[/one-half-first]
[one-half]

Beste exchange

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

[/one-half]

Onze voorspelling voor de verwachte koers van EOS in 2018

Laten we vooropstellen dat het waanzinnig lastig is om prijzen van cryptovaluta te voorspellen. Wij denken dat je beter van een verwachting kan spreken, een mening.

Dat gezegd hebbende denken wij dat EOS zal gaan groeien in 2018 maar niet dusdanig hard als andere smart contract projecten. Ethereum gaat dit jaar ook over op Proof of Stake als consensus algoritme en ook Cardano is een geduchte concurrent. Natuurlijk heeft EOS potentie maar wij denken dat ofwel EOS ofwel Cardano de uitdager van Ethereum gaat worden, niet beide.

Wij hebben net iets meer vertrouwen in het team van Cardano.

prijsverwachting EOS 2018

Onze verwachte prijs van EOS in 2018: $29,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van EOS in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *