30 oktober 2020

Prijsverwachting EOS 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor EOS in 2018? Bijna iedereen die cryptocoins bezit is eigenlijk ook een speculant. Je verwacht namelijk dat de prijs een bepaald niveau gaat bereiken of in ieder geval grote stappen omhoog gaat zetten. In dit artikel geven wij onze mening over de verwachte prijs van EOS in 2018.

Wat is EOS en wat is onze prijsverwachting?

Mocht je precies willen weten wat EOS is en hoe EOS werkt? Bekijk dan dit artikel. EOS is een smart contract platform, vergelijkbaar met Ethereum qua concept maar qua uitvoering meer met Cardano. De onderscheidende factor van EOS is het feit dat het veel meer transacties per seconde aankan dan Ethereum.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van EOS in 2018

Laten we vooropstellen dat het waanzinnig lastig is om prijzen van cryptovaluta te voorspellen. Wij denken dat je beter van een verwachting kan spreken, een mening.

Dat gezegd hebbende denken wij dat EOS zal gaan groeien in 2018 maar niet dusdanig hard als andere smart contract projecten. Ethereum gaat dit jaar ook over op Proof of Stake als consensus algoritme en ook Cardano is een geduchte concurrent. Natuurlijk heeft EOS potentie maar wij denken dat ofwel EOS ofwel Cardano de uitdager van Ethereum gaat worden, niet beide.

Wij hebben net iets meer vertrouwen in het team van Cardano.

prijsverwachting EOS 2018

Onze verwachte prijs van EOS in 2018: $29,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van EOS in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht