25 oktober 2020

Prijsverwachting EOS 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van EOS in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. EOS was in 2018 enige tijd uitzonderlijk populair en steeg zelfs uit tot enorm grote hoogten.

EOS bereikte als een van de weinige digitale munten zelfs een nieuw hoogtepunt in 2018, er was enige tijd sprake van een soort EOS-mania. Met als ‘hoogtepunt’ het bespreken van EOS bij John Oliver’s talkshow.

Wat is EOS en wat is onze prijsverwachting?

EOS is een redelijk opmerkelijke cryptocoin in die zin dat het lastig te definiëren is. Op het eerste gezicht is EOS de zoveelste Ethereum-killer maar als je verder kijkt heeft het platform toch nog wel wat meer te bieden dan louter een blockchain die smart-contracts faciliteert.

Wil je wat meer informatie hebben over EOS, bekijk dan eens deze post waarin we uitgebreid ingaan op wat EOS is.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van EOS in 2019

Wij zien het in 2019 gematigd positief in voor EOS. We verwachten niet dat er nog een soortgelijke EOS-mania zal gaan losbarsten. Daarvoor was de vorige hype toch iets te spectaculair en snel. Dit bracht zoveel aandacht met zich mee dat het EOS een makkelijk doelwit van criticasters werd (“waarom is een coin die zo vooralsnog zo weinig praktische toepassingen laat zien meerdere miljarden waard”).

Dit is gegronde kritiek, maar tegelijkertijd is dit niet alleen voorbehouden aan EOS. Het maakt het soms lastig voor het grote publiek om objectief te blijven als een coin een dergelijk grote spike doormaakt.

Toch moeten we nuchter naar de feiten blijven kijken. EOS heeft naar onze mening nog steeds veel potentie. Het wordt alleen wel tijd dat er praktische toepassingen worden gevonden voor de techniek.

prijsverwachting EOS 2019

Onze verwachte prijs van EOS in 2019: $17,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van EOS in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht