Prijsverwachting Ethereum 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Ethereum (ETH) in 2018? Eigenlijk is bijna iedereen die in crypto investeert voorlopig nog een speculant. We verwachten en hopen allemaal dat de prijs van de coin waarin we geinvesteerd hebben zal toenemen in waarde. In deze post zullen wij onze verwachting over de prijs van Ethereum (ETH) in 2018 uitspreken.

Wat is Ethereum en wat is onze prijsverwachting?

Ethereum is een van de ‘oudere’ cryptoprojecten. Het bestaat immers al sinds 2015. Mocht je precies willen weten wat Ethereum is en hoe het werkt? Lees dan vooral dit artikel. Zoals bekend is Ethereum het project dat zich focust op de zogeheten smart contracts. Code op de blockchain. Smart contracts halen de ‘middle man’ weg bij allerlei dienstverlening. Mocht je hier meer over willen weten dan is zoals gezegd het artikel waarin we Ethereum onder de loep nemen erg interessant.

Wij verwachten in ieder geval dat Ether een van de sterkste coins van 2018 gaat zijn. Daarom staat het ook op 1 in onze altcoin top 10 voor 2018.

Op zoek naar cryptovaluta zoals Ethereum (ETH)?

Snelste manier om met euro’s Ether te kopen

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

Beste exchange (handelsplatform)

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

Als je stap voor stap wilt zien hoe je ETH koopt op Binance dan kunnen we je deze post aanraden.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Ethereum in 2018

Uiteraard heeft de werking van de markt zeer veel invloed op de koers van alle cryptocoins. Als Bitcoin in 2018 instort zal er ook niet veel overblijven van Ethereum bijvoorbeeld. Daarom voorspellen we de prijs niet maar spreken we een verwachting uit.

Als we kijken naar de ontwikkelingen die Ethereum gaat doormaken in 2018, zoals bijvoorbeeld de overstap naar Proof of Stake waardoor er veel meer transacties per seconde kunnen worden voltooid, dan denken we Ether enorm in waarde zal toenemen.

Dit is het jaar dat smart contracts hun waarde in de praktijk zullen moeten toepassen en wij verwachten dat Ethereum, de grondlegger van dit soort platformen, hiervoor het aangewezen platform zal zijn.

prijsverwachting Ethereum 2018

Onze verwachte prijs van Ethereum (ETH) in 2018: $1.500,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Ethereum in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *