27 oktober 2020

Prijsverwachting Ethereum Classic (ETC) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Ethereum Classic in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Houd hierbij wel in ogenschouw dat het in deze post gaat om onze persoonlijke mening en je vindt hier dan ook absoluut geen beleggingsadvies!

Wat gaat de koers doen in 2019?

Wat is Ethereum Classic en wat is onze prijsverwachting?

Het is een fork van het alom bekende Ethereum. ETC bestaat al heel wat jaartjes en komt voort uit een meningsverschil binnen de Ethereum community in 2016. Wil je hier wat meer over weten bekijk dan eens dit artikel.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Ethereum Classic in 2019

Wij zien het in 2019 bijzonder matig in voor Ethereum Classic. Het zal in de eerste plaats moeten concurreren met Ethereum en we denken niet dat Ethereum een fantastisch 2019 tegemoet zal gaan.

Smart Contract software heeft het in 2018 simpelweg heel slecht gedaan, er is nog steeds erg weinig praktische toepassing voor de software. Smart contract platformen zullen in 2019 stappen moeten gaan zetten en wij kijken dan toch eerst naar platformen als Cardano en Ethereum zelf voordat we uitkomen bij Ethereum Classic.

ETC heeft wel als voordeel dat het tegenwoordig op Coinbase staat, het is dus erg eenvoudig voor mensen om ETC te kopen en dat is altijd gunstig voor de prijs ontwikkeling.

prijsverwachting Ethereum Classic 2019

Onze verwachte prijs van Ethereum Classic in 2019: $5,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Ethereum Classic in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht