Prijsverwachting Ethos (ETHOS) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Ethos (ETHOS) in 2018? Bijna elke cryptocoin bezitter zal zich wel eens afvragen wat de prijs van een bepaalde coin gaat zijn na verloop van tijd. In deze post willen we onze verwachting uitspreken over de prijs van Ethos in 2018.

Wat is Ethos (ETHOS) en wat is onze prijsverwachting?

Ethos maakt een geavanceerde wallet, waarin mensen hun cryptovaluta kunnen beheren, versturen en ontvangen. Mocht je precies willen weten wat Ethos is en hoe het werkt, dan kunnen we je dit aparte artikel daarover van harte aanbevelen. Ethos gaat al in Q1 2018 zijn applicatie beschikbaar maken, dus het belooft een interessant jaar te worden voor Ethos.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Ethos (ETHOS) in 2018

Laten we vooropstellen dat we geen waarzeggers zijn, het voorspellen van koersen is namelijk volstrekt onmogelijk. We spreken dus liever van een verwachting, een mening.

Wat in het voordeel spreekt van Ethos is dat het project redelijk ver is in zijn ontwikkeling. De applicatie gaat in het eerste kwartaal van 2018 gelanceerd worden en heeft direct een praktische toepassing. Het blijft natuurlijk de vraag hoe alles in de praktijk zal gaan werken. Mocht de Ethos app echt vlekkeloos werken, dan zien we hier een groot potentieel en ook wel een behoorlijke voorsprong.

Vooralsnog is er nog geen vergelijkbare applicatie uit en Ethos kan in 2018 dus echt een mooie slag gaan slaan.

prijsverwachting ethos 2018

Onze verwachte prijs van Ethos (ETHOS) in 2018: $2,60-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Ethos (ETHOS) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht