Prijsverwachting Gulden (NLG) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Gulden (NLG) in 2018? Iedereen die cryptovaluta in zijn bezit heeft herkent het wel, je vraagt je af wat de prijs gaat doen naar verloop van tijd. In deze post zullen we onze verwachting uitspreken over de prijs van Nederlands Trots, de Gulden in 2018.

Wat is Gulden en wat verwachten wij van de koers van Gulden (NLG) in 2018?

Het Gulden project is in 2014 in het leven geroepen. Het project werd gestart onder de naam Guldencoin. Na de opkomst van de steeds populairder wordende Bitcoin zag een groep Nederlanders een mooie kans om de Gulden nieuw, digitaal leven in te blazen.

De Gulden is dus een digitaal betaalmiddel. Het heeft een mobiele en een desktop-app. Je kunt inmiddels al bij meer dan 40 winkels betalen met deze app. Dat is dan ook meteen de grootste aantrekkingskracht van dit project. Het betalen met Guldens terugbrengen zal bij veel Nederlanders nostalgische gevoelens oproepen.

Wij vinden dat Gulden het eigenlijk heel goed doet. Het heeft een eenvoudig concept, simpele software en je kunt makkelijk met euro’s de digitale munten kopen.

Het project is nog steeds volop in ontwikkeling. Zo is er onlangs nog een update aan het consensus algoritme uitgebracht waardoor er meer transacties per seconde behaald kunnen worden. Wij denken uiteraard niet dat NLG internationaal gezien potten kan gaan breken maar we zien wel degelijk in hoe een Nederlands project een bepaalde sympathie en bestaansrecht heeft.

Nederland is een land waarin crypto populair is en dus zal er voorlopig zeker welwillend tegen vaderlandse blockchainprojecten worden aangekeken. Als het Gulden team het project kan blijven doorontwikkelen zien wij 2018 als een goed jaar voor de Gulden.

prijsverwachting gulden nlg 2018

Onze verwachte prijs van Gulden (NLG) in 2018: $0,15-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Gulden (NLG) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht