26 oktober 2020

Prijsverwachting ICON (ICX) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor ICON (ICX) in 2018? Het speculeren over de verwachte prijzen van cryptocoins is iets waar toch bijna iedereen die zich met crypto bezighoudt zich soms aan schuldig maakt. Daarom willen we in deze post speculeren over ICON. We zullen dan ook onze verwachting over de prijs van ICON uitspreken in dit artikel.

Wat is ICON en wat is onze prijsverwachting?

We hebben in een ander artikel al uitgelegd wat ICON precies is en hoe het werkt. We nodigen je dan ook zeker uit om dat artikel te lezen, zodat je precies weet waar ICON voor staat. Wij hebben ICON in ieder geval in onze top 10 altcoins voor 2018 gezet, omdat we denken dat dit een van de meest professioneel aangepakte projecten is.

In het kort: ICON’s visie is ‘to hyperconnect the world’. Dit wil het realiseren door een blockchain te maken die samenwerkt met andere blockchains. Zo onstaat er een soort blockchainnetwerk. Binnen dit netwerk kan alles met elkaar communiceren.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van ICON in 2018

Ook wij weten dat het ontzettend lastig om prijzen te voorspellen, daarom kunnen we beter spreken van verwachtingen. Wij gaan in onze verwachting uit van een nog steeds groeiende cryptomarkt. Crypto adoptie zit nog steeds op een erg laag niveau en er zijn nog maar weinig projecten buiten Ethereum en natuurlijk Bitcoin om die echt bekendheid genieten.

Inmiddels is ICON’s mainnet al gereleased en ook werd onlangs op de ICON Annual Summit duidelijk hoe serieus ICON is. Op dit evenement werd alles uit de kast getrokken om te laten zien waar ICON mee bezig is en waar het voor staat. Er zijn nu al diverse teams bezig met het ontwikkelen van dApps voor op de ICON blockchain. Het ICON team komt zeer professioneel over, het concept is interessant en heeft grote potentie en dus denken wij dat dat ICON flink zal groeien in 2018.

prijsverwachting icon icx 2018

Onze verwachte prijs van ICON (ICX) in 2018: $8,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van ICON in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht