30 oktober 2020

Prijsverwachting IOTA 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor IOTA in 2018? Speculeren over de verwachte prijs van een cryptovaluta is altijd interessant. De markt maakt soms gigantische sprongen (of gaat door diepe dalen). We willen in deze post onze verwachting uitspreken over de prijs van IOTA in 2018.

Wat is IOTA en wat is onze prijsverwachting?

Mocht je in detail willen weten wat IOTA is en waar het voor staat, bekijk dan zeker dit artikel. IOTA wil de valuta worden voor het zogeheten Internet of Things (IoT). Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan allerlei ‘smart apparaten’ zoals bijvoorbeeld een autonome auto of drone. Het wordt verwacht dat het Internet der Dingen gigantisch gaat worden in de toekomst.

Machines zullen steeds vaker onafhankelijk met elkaar kunnen praten en zullen dus ook waarde moeten gaan uitwisselen. IOTA wil hier op inspelen.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van IOTA in 2018

Vooropgesteld: het voorspellen van cryptowaarden is gigantisch moeilijk. Kijk alleen maar naar de enorme crash van januari-februari 2018 waarbij de waarde van de meeste grote crypomunten door 3 (of meer) werd gedeeld.

Wij denken dat IOTA zal gaan groeien. Op het moment hangen er nog veel vraagtekens rond IOTA, zo werden onlangs IOTA wallets gehackt en bleek de officiële wallet zelfs voor vergevorderde gebruikers zeer lastig in gebruik. Tel hier nog bij op dat sommige mensen denken dat IOTA niet helemaal zuiver gerunt wordt en je hebt een recept voor twijfel en scepsis.

Hoe dan ook denken wij dat IOTA deze problemen kan overkomen. De techniek die achter IOTA zit is in cryptoland behoorlijk baanbrekend (al is deze nog niet echt in de praktijk getest). IOTA zal in 2018 flinke stappen moeten zetten en wij denken dat het team daar toe in staat is.

prijsverwachting iota 2018

Onze verwachte prijs van IOTA in 2018: $3,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van IOTA in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht