30 oktober 2020

Prijsverwachting Iota (MIOTA) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Iota in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd.

Wat gaat de koers van Iota (MIOTA) doen in 2019?

Wat is Iota en wat is onze prijsverwachting?

Iota staat natuurlijk bekend als de coin van het Internet of Things (IoT). Het wil de currency worden die machines onderling aan elkaar betalen voor geleverde diensten of producten.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Iota in 2019

Iota is in 2018 helaas redelijk ver weggezakt. De coin stond lange tijd in de top 5 op Coinmarketcap maar daar is inmiddels geen sprake meer van. Toch zijn we nog steeds redelijk positief over de potentie die Iota met zich meebrengt. Het internet of things gaat nergens heen, daar is inmiddels iedereen het wel over eens.

IoT is de toekomst en alleen al daarom vinden wij dat Iota, mede door haar Tangle-technologie, kans heeft om gigantische groei door te maken door daadwerkelijke praktische toepassing van MIOTA. Toch kan het goed zijn dat dat nog jaren op zich laat wachten.

Techniek heeft de neiging sneller ontwikkeld te worden dan men denkt maar niet zo snel als men hoopt. Hetzelfde is min of meer waar voor Bitcoin’s lightning netwerk.

Wij verwachten een sterk 2019 voor Iota, maar we verwachten tegelijkertijd geen krankzinnige stijgingen.

prijsverwachting Iota (MIOTA) 2019

Onze verwachte prijs van Iota in 2019: $2,20-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Iota in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht