25 oktober 2020

Prijsverwachting Lisk 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Lisk (LSK) in 2018? Speculeren over eventuele prijsstijgingen in cryptoland is iets waar bijna iedereen die cryptovaluta bezit zich mee bezighoudt. In dit artikel willen we onze mening geven over de verwachte prijs van Lisk (LSK) in 2018.

Wat is Lisk en wat is onze prijsverwachting?

In onze Cryptovaluta Hub kun je een artikel vinden dat je precies uitlegt wat Lisk precies is, hoe het werkt en waar je het koopt. In het kort komt het er op neer dat Lisk een modulaire blockchain heeft. Dat wil zeggen dat elke gedecentraliseerde applicatie die gebruik maakt van de hoofd blockchain eigenlijk een soort eigen blockchain heeft.

Hierdoor wordt het netwerk van de hoofd blockchain veel minder belast wat er in theorie voor zou moeten zorgen dat de capaciteit van de blockchain veel groter is dan die van vergelijkbare projecten.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Lisk in 2018

Vooropgesteld: het is moeilijk, zo niet onmogelijk om de prijzen van cryptovaluta te voorspellen. De markt is enorm grillig. Daarom hebben we het nadrukkelijk over onze verwachting voor Lisk. Hierbij gaan we uit van een algehele groei van de cryptomarkt.

Lisk gaat binnen niet al te afzienbare tijd rebranden, oftewel zijn naam veranderen. Vaak gaat hier een heel marketingtraject aan vooraf en worden er ook nieuwe features aangekondigd. Wij verwachten dat dit Lisk een mooie boost gaat geven richting de toekomst. Het project heeft grote potentie en is qua concept redelijk uniek in zijn soort.

prijsverwachting lisk 2018

Onze verwachte prijs van Lisk (LSK) in 2018: $39,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Lisk (LSK) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht