25 oktober 2020

Prijsverwachting Litecoin 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Litecoin (LTC) in 2018? Iedereen speculeert wel eens over de prijs van de cryptocoins die hij of zij bezit. Ook wij doen hier in deze post aan mee en we zullen onze verwachting van de prijs van Litecoin in 2018 uitspreken.

Wat is Litecoin en wat is onze prijsverwachting?

We hebben in een ander artikel al eens uitgelegd wat Litecoin precies is. Het is simpel gezegd een lichte versie van Bitcoin, die zich alleen focust op het zijn van een betaalmiddel. Litecoin kan meer transacties per seconde aan dan Bitcoin en is ook nog eens goedkoper.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Litecoin in 2018

Het voorspellen van cryptoprijzen is domweg zeer lastig, zo niet onmogelijk. Daarom kunnen we beter spreken van een verwachting in plaats van een voorspelling. De markt kan op ieder moment stevig dalen in waarde en dit heeft op alle cryptocoins invloed. Wij verwachten geen spectaculaire groei van Litecoin in 2018, al verwachten we wel dat de prijs zal gaan stijgen.

De reden hiervoor is tweezijdig, aan de ene kant is Bitcoin bezig met het Lightning Network wat er voor zorgt dat transacties nog sneller en goedkoper zijn dan Litecoin. Aan de andere kant zijn er veel concurrenten die marktaandeel willen afsnoepen van digitale betaalmiddelen als Bitcoin en Litecoin. Hierbij denken we aan Nano (Raiblocks).

Uiteraard heeft Litecoin zelf ook wel wat technische ontwikkelingen in de pijplijn zitten maar we verwachten dat het lastig gaat worden voor LTC om echt explosief te blijven groeien.

prijsverwachting litecoin 2018

Onze verwachte prijs van Litecoin (LTC) in 2018: $180,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Litecoin in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht