25 oktober 2020

Prijsverwachting Litecoin 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Litecoin in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Litecoin heeft zich in 2018 zeer typisch gedragen.

Dat wil zeggen dat de weg naar beneden werd ingezet en deze trend is tot op heden nog niet omgekeerd. Waar andere coins in de top 10 nog wel eens een opleving hadden in 2018, denk bijvoorbeeld aan XRP en EOS, daar zakte Litecoin redelijk geruisloos weg.

Wat gaat er in 2019 gebeuren?

Wat is Litecoin en wat is onze prijsverwachting?

Litecoin is naar eigen zeggen het zilver ten opzichte van Bitcoin’s goud. Het is een digitale store of value en betaalmiddel. Wil je wat meer informatie over wat Litecoin is, bekijk dan eens deze post waarin we wat dieper ingaan op de LTC-materie.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Litecoin in 2019

Wij zien het in 2019 relatief sombertjes in voor LTC. Litecoin kan zich qua snelheid en kosten ten opzichte van BTC nauwelijks nog onderscheiden en het heeft hiermee dan ook een zeer belangrijke feature verloren.

Dat wil niet zeggen dat we geen groei voorzien voor Litecoin in het nieuwe jaar. We denken dat de algehele cryptomarkt zal gaan groeien in 2019 en LTC is nog steeds een van de meest bekende coins. Toch denken wij niet dat de groei al te spectaculair gaat zijn.

prijsverwachting Litecoin 2019

Onze verwachte prijs van Litecoin in 2019: $89,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Litecoin in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht