25 mei 2020

Prijsverwachting Maker (MKR) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Maker in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Houd er bij het lezen van de post alstublieft rekening mee dat er hier geen beleggingsadvies wordt gegeven maar slechts onze persoonlijke mening!

Wat gaat de koers van Maker doen in 2019?

Wat is Maker en wat is onze prijsverwachting?

Ondanks dat 2018 een enorm slecht jaar was voor crypto heeft Maker het er toch nog niet zo heel erg slecht vanaf gebracht. Dat stemt hoopvol voor 2019.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Maker in 2019

Wat gaat Maker doen in 2019? Maker is zoals bekend een soort decentraal alternatief voor bijvoorbeeld Tether. Maker heeft 2 bijbehorende valuta, de MKR en de Dai. Wij focussen ons hier op de eerste aangezien 1 Dai in principe gelijk zou moeten staan aan 1$.

Maker gaat het wat ons betreft goed doen in 2019. Er zijn veel toepassingen voor de bijbehorende Dai en deze zijn ook nog eens zo breed, praktisch en onderscheidend dat we denken dat Maker het als geheel wel eens ver zou kunnen gaan schoppen in de toekomst.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rol die de Dai zou kunnen spelen op de financiële markt, bij de internationale handel of in het boekhoudwezen.

Of deze praktische toepassingen al in 2019 in grote mate tot groei gaan leiden dat is de vraag maar Maker is wel 1 van de meest interessante en praktische blockchain oplossingen die er zijn en dat biedt veel perspectief.

prijsverwachting Maker 2019

Onze verwachte prijs van Maker in 2019: $1160,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Maker in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange