26 mei 2020

Prijsverwachting Monero (XMR) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Monero (XMR) in 2018? Afvragen hoe de waarde van een bepaalde cryptocoin zich gaat ontwikkelen is iets wat bijna elke cryptobezitter vroeg of laat wel eens doet. In deze post willen we onze verwachting uitspreken over de prijs van Monero (XMR) in 2018.

Wat is Monero en wat is onze prijsverwachting?

Monero is een privacy coin en is in die zin vergelijkbaar met coins als Verge, Dash of Zcash. Als je precies wilt weten wat Monero is dan kunnen we je ons aparte artikel daarover aanraden. Hierin leggen we je alles uit over Monero.

Er is een grote markt en dus veel interesse vanuit bedrijven en consumenten voor het voltrekken van digitale transacties in volledige anonimiteit. Monero is een van de bekendste privacy coins.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Monero (XMR) in 2018

Voor we hier uitspraken over doen willen we aangeven dat we geen waarzeggers zijn. Het is haast onmogelijk om prijzen van cryptovaluta te voorspellen, hiervoor is de markt simpelweg te volatiel.

Er is zoals gezegd een grote behoefte aan online privacy, dit geldt niet alleen voor cryptovaluta maar eigenlijk voor alles wat er online gebeurd. Of het nou om je bankzaken, je surfgedrag of je Google activiteiten gaat; privacy is voor iedereen erg belangrijk. Daarom denken wij dat privacy coins het goed zullen blijven doen in 2018.

Monero is een van de coins met de grootste naamsbekendheid en dat is een groot voordeel. Wel moeten we aantekenen dat er rond Monero een schimmig imago hangt. Monero wordt ook wel gezien als de currency van de ‘Dark Web‘, een soort apart internet dat alleen toegankelijk is met speciale software. Vaak is dit een verzamelnaam voor illegale online praktijken zoals bijvoorbeeld drugsverkoop.

prijsverwachting monero xmr 2018

Onze verwachte prijs van Monero (XMR) in 2018: $332,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwacten van de prijs van Monero (XMR) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange