30 oktober 2020

Prijsverwachting Nano (XRB) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Nano (XRB) in 2018? Een verwachting uitspreken over de prijs van een cryptovaluta is iets waar bijna iedereen die crypto bezit zich mee bezighoudt. Daarom willen we het in deze post hebben over de verwachte prijs van Nano (XRB) en zullen we onze verwachting uitspreken.

Wat is Nano (XRB) en wat is onze prijsverwachting?

Wat Nano (XRB) precies is, dat kun je in dit artikel lezen. Nano, dat tot voor kort nog Raiblocks heette, is een digitaal betaalmiddel wat in die zin vergelijkbaar is met Bitcoin. Waarmee Nano zich onderscheid is het feit dat transacties via de Nano blockchain veel sneller en goedkoper zijn. Nano gebruikt hiervoor een andere techniek dan Bitcoin. Mocht je hier meer over weten verwijzen we je graag naar het artikel dat specifiek ingaat op wat Nano is.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Nano (XRB) in 2018

Uiteraard is het niet eenvoudig om cryptoprijzen te voorspellen. Sterker nog, het is schier onmogelijk. We spreken dus liever over een verwachting dan wel een mening. Wij denken dat de cryptomarkt zal blijven groeien in 2018. We denken ook dat Nano, zeker in het eerste halve jaar zal blijven groeien. Echter ligt er wel een gevaar op de loer en dat is het Lightning Netwerk van Bitcoin.

Met deze softwarelaag die ligt op de main blockchain kan Bitcoin zelf ook supersnelle en goedkope transacties realiseren. Het is natuurlijk maar de vraag hoe snel dit wordt opgepikt door de community / exchanges / winkels enzovoorts.

Mocht Lightning echter heel groot worden in 2018 dan zien wij het relatief somber in voor Nano. Bitcoin is simpelweg een coin met een gigantische naamsbekendheid en is vooral al overal geïmplementeerd. Nano/Raiblocks heeft nog weinig naamsbekendheid en zal dus echt veel beter dan Bitcoin (met lightning) moeten zijn wil het BTC van de troon stoten als betaalmiddel.

Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat lightning niet zo snel wordt geïmplementeerd of dat het gewoonweg niet voldoet aan zijn belofte. Er zal in ieder geval altijd behoefte blijven aan een digitaal betaalmiddel en Nano is zeker qua techniek een van de meest interessante opties.

prijsverwachting nano xrb 2018

Onze verwachte prijs van Nano (XRB) in 2018: $9,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Nano (XRB) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht