Prijsverwachting NAV Coin (NAV) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor NAV Coin (NAV) in 2018? Het is altijd interessant om je af te vragen wat de koers van een bepaalde cryptovaluta gaat doen na verloop van een bepaalde periode. In deze post zullen we onze verwachting uitspreken over de prijs van NAV Coin (NAV) in 2018.

Wat is NAV Coin

NAV Coin is gebaseerd op de Bitcoin Code. Zoals alom bekend was Bitcoin het eerste digitale betaalmiddel. Het maakt gebruik van een gedecentraliseerd, openbaar kasboek (blockchain) waarop iedere transactie in het netwerk voor altijd blijft staan. Het is wel anoniem maar het is zeker niet privé. Iedereen kan namelijk alle Bitcoin transacties inzien. Zelfs helemaal terug tot aan de allereerste transactie.

NAV Coin is wél privé. Het is in 2014 uitgekomen en het was dus een van de eerste coins die Bitcoin’s privacy tekortkomingen aan wilde pakken. Het is zeker niet de enige coin die inspeelt op privacy, bekijk bijvoorbeeld eens deze post.

Niet alleen is NAV dus beter als het aankomt op privacy, het maakt ook nog eens gebruik van proof of stake. Dit is een consensus algoritme dat compleet anders werkt dan Bitcoin’s proof of work. De blockchain moet na iedere transactie up-to-date en correct zijn. Er moet dus consensus (overeenstemming) zijn over de status van de blockchain. Bij proof of work gebeurt dit door te mining.

Hierbij lossen computers ingewikkelde sommen op om een transactie te verifiëren en zo tot consensus te komen. Bij proof of stake zetten bezitters van de coin een gedeelte van hun stake (bezit) in om zo transacties te verifiëren. Dit heeft als groot voordeel dat het veel minder stroom kost om op deze manier consensus te bereiken. Daarnaast kun je ook nog eens een soort rente ontvangen door je NAV Coin in te zetten voor proof of stake verificatie.

Momenteel krijg je op jaarlijkse basis 5% van de waarde van je NAV Coins uitgekeerd als je deze inzet als stake.

Wat verwachten wij van de koers van NAV Coin (NAV) in 2018?

Uiteraard zijn wij geen waarzeggers. De koersen en de situaties in de cryptowereld veranderen zo snel dat er soms nauwelijks op te anticiperen is. Wij denken dat NAV het behoorlijk lastig gaat krijgen in 2018. Er is namelijk gigantisch veel concurrentie. Er zijn meerdere coins die zowel privacy als proof of stake algoritmes bieden. In die zin onderscheidt NAV Coin zich dus niet.

Daarnaast bestaat NAV Coin al erg lang (voor crypto begrippen) en staat het niet in de top 100 coins op coinmarketcap. Dit zegt opzichzelf natuurlijk niet alles maar het zegt wel wat over de adoptie van de cryptomunt, die is er namelijk niet in geslaagd heel hoog te rijken.

 

prijsverwachting navcoin nav 2018

Onze verwachte prijs van NAV Coin (NAV) in 2018: $0,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van NAV Coin (NAV) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht