30 oktober 2020

Prijsverwachting NEM 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor NEM (XEM) in 2018? Het speculeren over de waarde van cryptomunten hoort bij het bezit er van, uitzonderingen daargelaten. In deze post zullen wij onze verwachting voor de prijs van NEM (XEM) in 2018 uitspreken.

Wat is NEM en wat is onze prijsverwachting?

NEM staat voor New Economic Movement en we hebben in een ander artikel al uitgelegd wat NEM precies is. Het project wil niet alleen een cryptovaluta zijn, dus een betaalmiddel, maar het wil ook dApps maken op de NEM blockchain.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van NEM in 2018

Laten we als eerste aangeven dat het voorspellen van prijzen zeer lastig is. Wij zijn geen waarzeggers. Dat wil niet zeggen dat je geen verwachting uit kunt spreken over de prijs van XEM en dat is precies wat we gaan doen. We gaan hierbij uit de markt zal blijven groeien aangezien

Wij verwachten in 2018 een mooie groei voor NEM. Niet zo spectaculair als in 2017, toen de coin maar liefst >5000% in waarde toenam maar we verwachten wel een sprong in de prijs van XEM. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat NEM al volop gebruikt en getest wordt in het bedrijfsleven. Dit geeft aan hoezeer men, vooral op de Aziatische markt, potentie ziet in het NEM project.

prijsverwachting NEM 2018

Onze verwachte prijs van NEM (XEM) in 2018: $0,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van NEM in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht