Prijsverwachting NEO 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor NEO in 2018? Speculeren over de verwachte prijs van een cryptocoin is altijd interessant. Wij zullen in deze post onze verwachting voor de prijs van NEO in 2018 uitspreken.

Wat is NEO en wat is onze prijsverwachting?

Zoals alom bekend wordt NEO ook wel de Chinese Ethereum genoemd. Als je precies wilt weten wat NEO is en hoe het werkt, dan kunnen we je dit artikel aanraden. NEO, dat voorheen Antshares heette, focust zich op smart contracts op de blockchain. Het heeft in 2017 een gigantische groei meegemaakt.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van NEO in 2018

Uiteraard is het voorspellen van prijzen van cryptocoins moeilijk. Toch willen we graag onze verwachting uitspreken voor wat betreft NEO in 2018. We verwachten hierbij dat de markt zal blijven groeien, er zullen nog steeds meer mensen in crypto stappen in 2018 en ook zal in 2018 crypto steeds meer praktisch nut hebben. Vooralsnog is het toch vooral speculeren geblazen geweest. Wij denken dat er in 2018 meer praktische applicaties ontwikkeld zullen worden.

NEO heeft als groot voordeel dat het uit China komt. Crypto is in China nog niet echt omarmd, om het netjes te zeggen, en dus zal de Aziatische markt veel oog hebben voor de projecten die uit China komen. Een product dat uit China komt zal veel eerder op steun van het Chinese bedrijfsleven en de overheid kunnen rekenen. We hoeven niemand uit te leggen hoe groot de Chinese markt is.

Tegelijkertijd denken we wel dat de allergrootste groei voor NEO al geweest is.

prijsverwachting NEO 2018

Onze verwachte prijs van NEO in 2018: $175,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van NEO in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht