27 oktober 2020

Prijsverwachting OmiseGO (OMG) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor OmiseGO (OMG) in 2018? Het is altijd leuk om te speculeren over de prijs van een bepaalde cryptocoin. Daarom zullen we het in deze post hebben over de verwachte prijs van OmiseGO (OMG) in 2018.

Wat is OmiseGO en wat is onze prijsverwachting?

OmiseGO is onderdeel van het Thaise bedrijf Omise. Als je precies wilt weten wat OmiseGO is dan kunnen we je ons aparte artikel daarover aanbevelen. OmiseGO wil een decentraal crypto uitwisselingsplatformen zijn.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van OmiseGO in 2018

Het is natuurlijk zeer lastig om cryptoprijzen te voorspellen, het is eigenlijk gewoon onmogelijk. Daarom spreken wij liever van een verwachting, een mening. We gaan bij onze mening over de prijs van OmiseGO uit van een groeiende cryptomarkt. Wij denken dat crypto qua adoptie zeker nog niet mainstream is en dat er nog een wereld te winnen valt.

Kijken we naar OmiseGO dan zien we een sterk team, met ook nog eens hele sterke adviseurs achter de hand. Zo is bijvoorbeeld Ethereum’s Vitalik Buterin aan boord.

Waarom wij vooral denken dat OmiseGO zal slagen is het feit dat ze de Plasma technologie gaan implementeren. Dit is een zogeheten schalingstechniek die ervoor zorgt dat OmiseGO (en ook Ethereum, want ze maken gebruik van dezelfde blockchain) veel meer transacties aan kan dan de blockchain op dit moment aankan.

Plasma is een zeer belangrijke ontwikkeling binnen het Ethereum platform en als het succesvol geimplementeerd wordt is OmiseGO ook meteen het eerste project wat hier gebruik van maakt.

prijsverwachting OmiseGO omg 2018

Onze verwachte prijs van OmiseGO in 2018: $26,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van OmiseGO in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht