Prijsverwachting Ontology (ONT) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Ontology in 2018? We kunnen ons zo voorstellen dat de meeste bezitters van cryptovaluta zich op enig moment af gaan vragen wat de waarde van hun investering gaat zijn naar verloop van tijd. In deze post zullen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Ontology (ONT) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Ontology in 2018?

Vooropgesteld: wij zijn geen waarzeggers en we zullen dan ook niet beweren dat we de toekomst kunnen voorspellen. We spreken dan ook liever niet over een voorspelling maar over een verwachting, een mening.

Het grote voordeel van Ontology is dat het een sterke link heeft met NEO, wat ook wel de Chinese Ethereum wordt genoemd, de oprichters van het bedrijf achter Ontology zijn ook de oprichters van NEO. Dit is een link die natuurlijk goed kan worden ingezet bij het verkopen van blockchain-achtige service aan bedrijven/overheden. Zo zal de ONT blockchain compatibel zijn met bijvoorbeeld de NEO blockchain.

Bedrijven zullen in toenemende mate gebruik willen gaan maken van blockchain-achtige functionaliteit, helemaal als het gaat om data opslag. Daarom denken wij dat het een goed jaar gaat zijn voor Ontology.

prijsverwachting Ontology 2018

Onze verwachte prijs van Ontology in 2018: $12,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Ontology in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht