Prijsverwachting PIVX 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor PIVX in 2018? Veel mensen die zich bezighouden met het volgen van hun crypto investeringen zullen het zichzelf wel eens afvragen: wat gaat de prijs doen. In dit artikel zullen wij onze verwachtingen uitspreken over de prijs van PIVX in 2018.

Wat is PIVX?

PIVX staat voor Private Instant Verified Transaction (X). Het is dus een digitale valuta die zich focust op het voltrekken van transacties in anonimiteit. Het is hiermee een zogeheten privacy coin, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dash, Verge of Monero.

De coin werd gelanceerd op 1 februari van 2016 onder de naam Darknet (DNET). In samenspraak met investeerders en de community is besloten dat deze naam veranderd moest worden in PIVX. Zoals vele andere cryptocoins die zich focussen op privacy wil ook PIVX niet geassocieerd worden met het Dark Web. Dit is een soort alternatief internet dat gebruikt wordt voor criminele en illegale doeleinden.

Wat verwachten wij van de koers van PIVX in 2018?

Om eerlijk te zijn denken wij dat er op dit moment te veel privacy coins zijn. Net als met de wat meer openbare digitale betaalmiddelen (bijvoorbeeld BTC, LTC, NANO) denken wij niet dat deze allemaal zullen blijven bestaan.

Betaalmiddelen staan of vallen bij de adoptie ervan. Vooralsnog is het vooral Monero wat de klok slaat als het aankomt op crypto anonimiteit met daarachter coins als Dash, Zcash of Verge. Het kan alsnog zo zijn dat er ruimte gaat zijn voor meer privacy coins maar wij verwachten het eigenlijk niet.

prijsverwachting PIVX 2018

Onze verwachte prijs van PIVX in 2018: $4,25-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van PIVX in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht