Prijsverwachting Po.et (POE) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Po.et (POE) in 2018? Bijna iedereen die crypto gekocht heeft zal geregeld de prijzen ervan checken en zich ook afvragen wat de prijs gaat doen. In dit artikel willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Po.et (POE) in 2018.

Wat is Po.et en wat verwachten wij van de koers van Po.et (POE) in 2018?

Po.et is een project dat gebouwd is op de Bitcoin blockchain en dat is een decentraal netwerk dat gemaakt is om creatief eigendom te kunnen managen. Bij creatief eigendom kun je bijvoorbeeld denken aan tekst in de vorm van een boek of een artikel,  fotografie of video content.

Po.et wil oplossingen bieden voor de volgende 3 aspecten van creatief eigendom.

Eigenaarschap — Wie bezit deze digitale content?

Gebruik — Mag ik het gebruiken, licenseren of aanpassen?

Geschiedenis — Waar komt deze content vandaan? Wie is de eigenaar?

Door een soort timestamp, een verzegeling, op een stuk content te zetten kan de eigenaar ervan zolang het gebruikt wordt geld er mee verdienen. En het gaat niet alleen om geld verdienen, ook zaken als patenten en juridische documenten zouden op deze manier geregistreerd kunnen worden op de blockchain.

Wij zien groot potentieel in Po.et en hun concept. De blockchain community en sector schreeuwt om projecten die de klant, de gewone man helpt en Po.et is een project dat een direct nut heeft. Licentie van digitale media is nog steeds erg gecentraliseerd en projecten als Po.et kunnen content makers helpen.

Daarnaast zal het aantal mensen dat online content creeert nog steeds blijven groeien. Er zijn steeds meer ZZP’ers en het wordt steeds makkelijker om als schrijver/blogger/fotograaf online je geld te verdienen. Wij denken dat er ruimte is voor een zeer sterke groei in 2018.

prijsverwachting poet poe 2018

Onze verwachte prijs van Po.et (POE) in 2018: $0,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Po.et (POE) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Op zoek naar cryptovaluta zoals Po.et (POE)?

Het is helaas voor alsnog niet mogelijk om met euro’s POE te kopen. Je zult altijd eerst naar een exchange moeten gaan om daar POE te kopen. Het nadeel van exchanges is dat je er alleen maar kunt handelen in cryptovaluta (dus niet met euro’s) en dus zul je eerst vanuit een platform als Bitvavo of Coinbase, waar je wel met euro’s crypto koopt, een bedrag aan crypto naar bijvoorbeeld Binance moeten sturen. Hier ruil je het dan weer om voor POE. Hoe dit precies in z’n werk gaat, dat lees je in onze uitgebreide handleiding.

[one-half-first]

Crypto kopen met euro’s

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

[/one-half-first]
[one-half]

Beste exchange

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

[/one-half]

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *