Prijsverwachting Po.et (POE) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Po.et (POE) in 2018? Bijna iedereen die crypto gekocht heeft zal geregeld de prijzen ervan checken en zich ook afvragen wat de prijs gaat doen. In dit artikel willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Po.et (POE) in 2018.

Wat is Po.et en wat verwachten wij van de koers van Po.et (POE) in 2018?

Po.et is een project dat gebouwd is op de Bitcoin blockchain en dat is een decentraal netwerk dat gemaakt is om creatief eigendom te kunnen managen. Bij creatief eigendom kun je bijvoorbeeld denken aan tekst in de vorm van een boek of een artikel,  fotografie of video content.

Po.et wil oplossingen bieden voor de volgende 3 aspecten van creatief eigendom.

Eigenaarschap — Wie bezit deze digitale content?

Gebruik — Mag ik het gebruiken, licenseren of aanpassen?

Geschiedenis — Waar komt deze content vandaan? Wie is de eigenaar?

Door een soort timestamp, een verzegeling, op een stuk content te zetten kan de eigenaar ervan zolang het gebruikt wordt geld er mee verdienen. En het gaat niet alleen om geld verdienen, ook zaken als patenten en juridische documenten zouden op deze manier geregistreerd kunnen worden op de blockchain.

Wij zien groot potentieel in Po.et en hun concept. De blockchain community en sector schreeuwt om projecten die de klant, de gewone man helpt en Po.et is een project dat een direct nut heeft. Licentie van digitale media is nog steeds erg gecentraliseerd en projecten als Po.et kunnen content makers helpen.

Daarnaast zal het aantal mensen dat online content creeert nog steeds blijven groeien. Er zijn steeds meer ZZP’ers en het wordt steeds makkelijker om als schrijver/blogger/fotograaf online je geld te verdienen. Wij denken dat er ruimte is voor een zeer sterke groei in 2018.

prijsverwachting poet poe 2018

Onze verwachte prijs van Po.et (POE) in 2018: $0,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Po.et (POE) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht