Prijsverwachting Populous (PPT) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Populous (PPT) in 2018? Bijna iedereen die cryptocurrency bezit speculeer tegelijkertijd ook over de prijs van die currency. Dat is precies wat we in dit artikel zullen gaan doen. Wat is onze verwachting voor de prijs van Populous in 2018? Dat lees je in deze post.

Wat is Populous en wat is onze prijsverwachting?

Als je precies wilt weten wat Populous is dan verwijzen we je graag naar dit artikel. Hierin bespreken we in detail wat Populous precies is en hoe het werkt. Populous richt zich op de factureringsbusiness en wil een p2p finance platform maken. Populous’s PPT currency is een ERC20, wat betekent dat het loopt op de Ethereum blockchain.

Op zoek naar cryptovaluta zoals Populous (PPT)?

PPT staat nog niet op Nederlandse platformen en dus is het niet mogelijk PPT te kopen met euro’s via iDeal. Je zult eerst naar een exchange toe moeten. Hieronder geven wij twee opties hiervoor. Ga eerst naar een platform als Bitvavo en stuur vanuit hier cryptovaluta naar Binance. Daar ruil je het om voor PPT. Wil je weten hoe je dit precies moet doen, bekijk dan eerst onze handleiding daarvoor.

[one-half-first]

Crypto kopen met euro’s

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

[/one-half-first]
[one-half]

Beste exchange

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

[/one-half]

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Populous in 2018

Het is belangrijk om aan te geven hoe moeilijk het is om cryptovaluta waarden te voorspellen. Dat markt vliegt soms alle kanten op en is lang niet altijd voorspelbaar. Daarom spreken we dan ook liever van een verwachting, een mening. Wij denken dat de cryptomarkt als geheel zal blijven groeien.

Voor wat betreft Populous denken we dat de prijs een mooie sprong zal maken dit jaar. Echter verwachten we niet dat dit heel explosief gaat zijn. Wij denken dat blockchain nog niet op zo’n manier algemeen geaccepteerd zal zijn dat grote bedrijven overstag gaan voor wat betreft Populous. Op de (zeer) lange termijn zien wij PPT zeker als een goede investering maar in 2018 verwachten wij geen spectaculaire stijging.

prijsverwachting Populous ppt 2018

Onze verwachte prijs van Populous (PPT) in 2018: $16,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Populous in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *