Prijsverwachting PowerLedger (POWR) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor PowerLedger (POWR) in 2018? Het is altijd interessant om een prijsverwachting van een bepaalde cryptomunt uit te spreken. Speculeren over de prijs hoort er voor bijna iedereen bij. Daarom zullen we in deze post onze verwachting voor de prijs van PowerLedger in 2018 uitspreken.

Wat is PowerLedger en wat is onze prijsverwachting?

Als je precies wilt weten wat PowerLedger is en hoe het werkt? Dan kunnen we je dit artikel aanraden, hierin gaan we dieper in op het PowerLedger project.

Het idee achter PowerLedger is dat het mensen een platform biedt om (voornamelijk) groene energie te kopen en te verkopen. Dit heeft als groot voordeel dat mensen die zelf groene energie opwekken deze kunnen verkopen.

Tegelijkertijd kunnen mensen die geen zonnepanelen hebben zo toch, direct, groene energie kopen voor een voordelige prijs. Win-win dus.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van PowerLedger in 2018

Voorspellen van cryptoprijzen is zeer lastig. Het is nu eenmaal niet te voorspellen hoe de markt zich gaat ontwikkelen. Wij denken echter dat de markt zal blijven groeien en dat PowerLedger hierin zeer grote stappen kan gaan zetten. Het bedrijf is al in samenwerking met Amerikaanse en Thaise bedrijven en heeft natuurlijk in haar eigen Australië een flinke poot aan de grond.

Het concept is innovatief, speelt goed in op wensen vanuit de markt (groene energie / klimaatdoelstellingen) en heeft, zo denken wij, ook nog eens sympathiek imago. Wij hebben PowerLedger dan ook in onze top 10 altcoins voor 2018 gezet.

prijsverwachting powerledger powr 2018

Onze verwachte prijs van PowerLedger in 2018: $2,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van PowerLedger (POWR) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht