Prijsverwachting Quantstamp (QSP) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Quantstamp (QSP) in 2018? Het is wat ons betreft altijd interessant om te speculeren over de prijs van een cryptovaluta. Dit is dan ook iets wat bijna iedereen die in crypto geinvesteerd heeft doet. In deze post zullen wij onze verwachte prijs van Quantstamp (QSP) in 2018 uitspreken.

Wat is Quantstamp en wat is onze prijsverwachting?

Mocht je precies willen weten wat Quanstamp is en hoe Quanstamp werkt, dan kunnen je we dit artikel van harte aanraden. Quanstamp (QSP) is een cryptoproject dat zich richt op de beveiliging van smart contracts. Dit doet het door developers die software maken die beveiligingsfouten en lekken kan opsporen te belonen met de valuta van het project (QSP).

Beveiliging is een zeer belangrijk onderdeel van smart contracts aangezien de code die wordt geschreven, als deze eenmaal op de blockchain staat, niet meer kan worden gewijzigd. Dit betekent dus dat de software waterdicht moet zijn.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Quantstamp in 2018

Allereeerst een belangrijke disclaimer: het is onmogelijk om prijzen echt te voorspellen. Dat is dan ook niet wat we in deze post willen doen. We willen simpelweg onze mening uitspreken over de verwachte prijs van Quanstamp in 2018. We gaan er hierbij vanuit dat de markt zal blijven groeien.

Quanstamp zal, als het zich door blijft ontwikkelen, zeker een belangrijke speler op het gebied van smart contract beveiliging kunnen gaan worden. Er zijn weinig concurrenten en de insteek van het project is in de developers wereld zeer gangbaar. Er zijn nu al zogeheten bug bounty programs, waarbij websites of bedrijven beloningen uitreiken aan ‘hackers’ die risico’s en lekken in code kunnen opsporen.

Er zullen in 2018 steeds meer dApps worden ontwikkeld voor platformen als Ethereum en wij denken dat Quanstamp hiervoor een belangrijke bijdrage aan de veiligheid ervan kan leveren.

prijsverwachting quantstamp qsp 2018

Onze verwachte prijs van Quantstamp in 2018: $0,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Quantstamp in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht