Prijsverwachting Request Network (REQ) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Request Network (REQ) in 2018? Het is altijd interessant om je af te vragen wat de prijs van een bepaalde cryptocurrency gaat doen. Dit is iets wat vele bezitters zullen herkennen en dit is dan ook wat we in deze post gaan doen, we zullen onze verwachting over de prijs van Request Network in 2018 uitspreken.

Wat is Request Network en wat is onze prijsverwachting?

Voor wat meer inzicht in wat Request Network precies is en hoe het werkt kun je dit artikel raadplegen. Hierin gaan we wat dieper in op de ‘Request materie’. Request Network is, zoals de naam al enigszins aangeeft, een betaalverzoek netwerk. Het wil een soort Paypal 2.0 worden waarbij er dus niet alleen met normaal geld kan worden betaald maar vooral ook met cryptovaluta.

Het idee hierachter is dat Request Network niet alleen nuttig gaat zijn voor consumenten maar ook voor bedrijven. Zo kunnen facturen worden betaald via Request Network. Dit heeft als groot voordeel dat bedrijven eerder toegang hebben tot verschuldigde middelen. Betalingen via de blockchain zijn immers in de regel veel sneller dan via traditionele systemen.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Request Network in 2018

We willen graag aangeven dat wij geen waarzeggers zijn en dat het zeer moeilijk, zo niet onmogelijk is om de prijzen in cryptoland te voorspellen. Niemand weet wat de markt gaat doen. Wij verwachten echter wel dat de markt zal blijven groeien.

Wij denken dat Request Network het goed zal gaan doen op het gebied van de zakelijke markt. Het betalen van rekeningen via de blockchain is erg praktisch. Tegelijkertijd is dit niet de voornaamste focus van Request Network, die ligt namelijk vooral op consument naar consument en op consument naar zakelijk. En juist op die vlakken is er erg veel concurrentie. Kijk alleen maar naar wat Coinbase doet met hun Coinbase Commerce platform.

Er zijn simpelweg heel veel projecten die Paypal-achtige functionaliteit willen bieden en wij vragen ons af of Request Network een echte meerwaarde biedt op dat vlak.

prijsverwachting Verge (XVG) 2018

Onze verwachte prijs van Request Network (REQ) in 2018: $0,20-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van REQ in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht