25 oktober 2020

Prijsverwachting Ripple (XRP) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze verwachting voor wat betreft de prijs van Ripple (XRP) in 2018? Prijsverwachtingen uitspreken of er in ieder geval over nadenken is iets waar iedereen die crypto bezit zich mee bezig houdt. In deze post gaan we onze voorspelling voor wat betreft de prijs van Ripple uitspreken en willen we ook jullie vragen naar jullie eigen voorspelling.

Wat is Ripple en wat is onze prijsverwachting?

Ripple is een project dat zich richt op het bankenwezen. Het wil banken helpen met het optimaliseren van vooral internationale transacties. Zoals bekend is het bij banken vooralsnog heel kostbaar en traag om valuta van land A naar land B te sturen. Zeker als er ook nog eens sprake is van 2 verschillende soorten valuta.

Ripple zorgt er met zijn blockchain voor dat banken (internationale) transacties supersnel kunnen voltooien. De potentie is dus zeker aanwezig. Mocht je precies willen weten wat Ripple is en hoe het werkt, lees dan onze aparte post hierover.

Onze voorspelling voor wat betreft de verwachte koers van Ripple in 2018

Allereerst zullen wij de eerste zijn die weten dat het voorspellen van de prijs van Ripple erg lastig en eigenlijk onmogelijk is. Dat wil niet wegnemen dat het niet interessant is om erover te speculeren.

Wij denken dat Ripple een van de eerstvolgende coins gaat zijn die gaat worden toegevoegd aan het Coinbase assortiment. Dit zal een flinke boost opleveren. Daarnaast gaan steeds meer banken gebruik van Ripple en ook dat gaat weer een positief effect hebben op de prijs. Wij gaan er hierbij wel vanuit dat de cryptomarkt blijft groeien zoals hij dat in de afgelopen jaren heeft gedaan.

Wat ons betreft is er nog veel ruimte voor groei aangezien het adoptieniveau van cryptovaluta’s nog steeds op een relatief laag niveau ligt.

prijsverwachting ripple xrp 2018

Onze verwachte prijs van Ripple (XRP) in 2018: $1,50

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Ripple in 2018! Niemand weet zeker wat de markt gaat doen maar het is altijd interessant om te speculeren. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

6 Comments

 1. Arthur Selbach Reply

  Je heb Niks aan een ripple , maar wel aan de techniek die er achter zit ..
  De ripple gaat het daarom nooit worden koers is straks 0

  1. Milkyway Reply

   “Je heb Niks aan een … , maar wel aan de techniek die er achter zit .”

   Dat geldt voor 99% van alle cryptocoins. Maar de coin is de benzine waarop blockchain “rijdt”

   1. paul Reply

    juist precies , de techniek staat nog in kinderschoenen maar gaat in toekomst veel brengen , blockchain is de toekomst , ripple heeft veel hogere verwerkingssnelheid dan bijvoorbeeld bitcoin , daarom denk ik ook dat ripple veel toekomst heeft

 2. tim Reply

  zelf dacht ik ook dat het met ripple goed zou gaan, maar nu weet ik het toch niet meer zo. ik heb eens naar de koers gekeken vandaag, en wat zie je dan al een paar dagen op rij. dat de ripple en alles eigenlijk aan het zakken is. of de ripple dan nog de 10$ gaat halen in 2018 lijkt mij ook behoorlijk sterk. maar we zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht