Prijsverwachting Siacoin (SC) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Siacoin (SC) in 2018? Het speculeren over de prijs van een bepaalde cryptovaluta is altijd interessant en is ook zeker iets waar de meeste cryptobezitters zich wel eens aan ‘schuldig’ maken. In deze post zullen we onze verwachting uitspreken over de prijs van Siacoin (SC) in 2018.

Wat is Siacoin en wat is onze prijsverwachting?

Voor een uitgebreide beschrijving van wat Siacoin precies is en hoe het werkt kunnen we je dit artikel aanraden. Hierin gaan we wat dieper in op wat Siacoin is. Kort samengevat is Siacoin een decentraal netwerk van opslagruimte. Hierdoor kan iedereen die ongebruikte opslag heeft deze in de cloud zetten en er op die manier geld (Siacoin) mee verdienen.

Andersom kunnen mensen die op zoek zijn naar cloud opslag hierdoor heel goedkoop veel GB aan data opslaan.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Siacoin in 2018

Allereerst is het belangrijk om aan te merken dat wij geen waarzeggers zijn, het voorspellen van prijzen is zeker in cryptoland bijna onmogelijk. Je weet nooit wanneer de markt in een vrije val geraakt en tegelijkertijd had ook niemand de enorme ‘bull run’ van eind 2017 kunnen voorspellen. Desalniettemin denken wij wel dat de markt gaat blijven groeien.

Siacoin is naar onze mening een mooi project, het laat goed zien waartoe blockchain technologie in staat kan zijn. Het concept is helder en het praktische nut is meteen zichtbaar. Het probleem ligt naar onze mening echter vooralsnog bij het vertrouwen dat de gebruikers van de opslag zullen hebben. Wij denken dat het voor consumenten psychologisch gezien een grote stap gaat zijn om bestanden op ‘andermans computer’ te zetten.

Deze data kan nog zo versleuteld zijn, het voelt toch nog steeds enigszins onveilig. Het kan zijn dat dit een soort tussenstadium is, immers wie geloofde ooit dat je met cryptomunten (online) zou kunnen betalen, maar wij denken wel dat dit een rem gaat zetten op de groei van Siacoin.

prijsverwachting Verge (XVG) 2018

Onze verwachte prijs van Siacoin (SC) in 2018: $0,01-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van SC in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht