Prijsverwachting Steem (STEEM) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Steem (STEEM) in 2018? Iedereen die heeft geinvesteerd in crypto vraagt zich op een gegeven moment af wat de prijs van een bepaalde coin gaat doen. Dat is precies wat wij in deze post gaan doen, we zullen onze verwachting over de prijs van Steem in 2018 uitspreken.

Wat is Steem en wat is onze prijsverwachting?

In dit artikel leggen we je precies uit wat Steem is en hoe het werkt. Kort samengevat Steem is een soort social media platform. Het maakt gedecentraliseerde sociale netwerken op de blockchain. Het bekendste voorbeeld hiervan is het forum Steemit. Wat er zo interessant is aan gedecentraliseerde sociale netwerken is dat alle waarde en content die gemaakt wordt terug wordt gegeven aan de makers ervan.

Kijk je bijvoorbeeld naar een traditioneel forum als Reddit dan zie je dat zelfs posts die duizenden, soms zelfs honderd duizenden mensen bereiken feitelijk weinig tastbaars opleveren. In het geval van Steemit worden posts die vaak worden geupvote (een soort like) beloond met STEEM, een cryptovaluta. Het is hierdoor voor bloggers en posters dus veel interessanter om hun content te posten op Steemit. Er is namelijk geen tussenliggende, centrale partij aanwezig.

Als je bij de trending posts op Steemit kijkt zie je dat de schrijvers van die posts vaak honderden dollars verdienen met hun posts. Overigens heeft Steem ook al een alternatief voor Youtube, genaamd Dtube.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Steem in 2018

Het is niet makkelijk om cryptoprijzen echt te voorspellen. De markt is erg instabiel en je weet nooit hoe zeer een ‘normale’ correctie om kan slaan in een zware crash. Desalniettemin denken wij wel dat de markt blijft groeien en dat Steem hier van gaat profiteren. De platformen die Steem al heeft voortgebracht zijn te interessant voor content makers om te laten liggen. Je ziet nu al dat er veel grote YouTubers de overstap maken naar Dtube.

Dit is slechts een voorbode van wat het komende jaar gaat brengen. Steemit en Dtube zijn veel eerlijkere platformen voor content makers dan bijvoorbeeld YouTube of Reddit.

prijsverwachting Steem 2018

Onze verwachte prijs van Steem in 2018: $12,50-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Steem in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht