25 oktober 2020

Prijsverwachting Stellar (XLM) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Stellar (XLM) in 2018? Het is altijd interessant om te speculeren over de prijs van een cryptocoin. Dit is iets wat waarschijnlijk elke bezitter van cryptovaluta wel zal herkennen. In deze post willen we onze verwachting uitspreken over de prijs van Stellar in 2018.

Wat is Stellar en wat is onze prijsverwachting?

Stellar is een decentraal netwerk dat zich focust op internationale betalingen. Mocht je precies willen weten wat Stellar is, dan kun je hiervoor dit artikel raadplegen. Hierin staat precies wat Stellar is en hoe het werkt. Stellar is enigszins vergelijkbaar met Ripple, het wil namelijk internationale betalingen vergemakkelijken. Daar waar Ripple zich vooral richt op banken en eigenlijk behoorlijk gecentraliseerd is, richt Stellar zich op consumenten.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Stellar in 2018

Wij denken dat de cryptomarkt zal blijven groeien en zich zal blijven ontwikkelen. Blockchain heeft volgens iedereen de toekomst en cryptovaluta gaat hier enorm van profiteren. Bij het ‘voorspellen’ van de prijs gaan we dus uit van marktgroei maar willen we wel aantekenen dat de markt enorm volatiel is. Kijk alleen maar naar de januari-februari 2018 crash en je ziet wat we bedoelen.

Dat gezegd hebbende denken wij dat Stellar in 2018 mooie stappen gaat zetten. Het project heeft een sympathiek imago, heeft een belangrijke en nuttige toepassing en heeft ook in een relatief korte tijd al een hoge mate van naamsbekendheid opgebouwd. Daarnaast is Stellar al een paar mooie samenwerkingsverbanden aangegaan die het project nog meer geloofwaardigheid en bekendheid geven. De voornaamste hiervan is IBM.

prijsverwachting stellar lumens xlm 2018

Onze verwachte prijs van Stellar in 2018: $1,60-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Stellar in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht