22 oktober 2020

Prijsverwachting Stellar (XLM) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Stellar in 2019? Stellar was typisch zo’n coin waarvan veel werd verwacht in 2018. Het heeft, net zoals praktisch elke andere coin, die verwachtingen niet waar kunnen maken. Wat is onze prijsverwachting voor Stellar in 2019. Wat gaat de koers doen?

Wat is Stellar en wat is onze prijsverwachting?

Stellar is een van de meest bekende cryptomunten die er is. Het had zoals vrijwel elke coin een uitstekend 2017 maar vanaf de top, begin 2018, werd het niet veel beter. Sterker nog de prijs van 1 XLM is met ongeveer 75% gedaald. Toch valt dat nog mee als je het vergelijkt met andere grote coins (XRP in het bijzonder).

Wil je overigens wat meer informatie over Stellar, bekijk dan eens deze post waarin we wat dieper ingaan op de XLM materie.

Wat gaat er in 2019 gebeuren?

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Stellar in 2019

XLM wordt ook wel eens gezien als de sympathieke en decentrale variant op XRP. Het is niet 1,2,3 te zeggen of deze sympathie ook kan worden omgezet in interesse vanuit de markt maar de verwachting is wel positief.

Stellar is een van de coins die reeds al een relatief hoog niveau van adoptie heeft doorstaan. Dat wil zeggen dat er al diverse grote bedrijven gebruik maken van de diensten van Stellar. Dat spreekt natuurlijk in he voordeel van de cryptocoin.

prijsverwachting Stellar 2019

Onze verwachte prijs van Stellar in 2019: $0,68-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Stellar in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht