Prijsverwachting Stratis (STRAT) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Stratis (STRAT) in 2018? Het is altijd interessant om te speculeren over de prijs van een bepaalde cryptocoin, dit is iets wat bijna alle cryptobezitters wel zullen herkennen. In deze post zullen we ingaan op de verwachte prijs van Stratis (STRAT) in 2018.

Wat is Stratis en wat is onze prijsverwachting?

Stratis levert een zogeheten BaaS (blockchain as a service). Dit wil zeggen dat ze de tools leveren waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen maken die gebruik maken van de blockchain. Ze maken het hiermee makkelijk voor bedrijven om blockchain applicaties te ontwikkelen en te implementeren in hun huidige business model / strategie.

Technologisch gezien is Stratis een kloon van de Bitcoin core code, met als groot verschil dat het geschreven is in de C# taal in plaats van de C++ taal. Projecten die gebruik maken van Stratis’ services hebben de beschikking over een sidechain, dit is eigenlijk een aparte blockchain die communiceert met de hoofd blockchain. Dit is te vergelijken met bijvoorbeeld Lisk.

Dit heeft als groot voordeel dat de hoofd blockchain minder belast wordt en daardoor een grotere capaciteit heeft.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Stratis in 2018

Laten we vooropstellen dat we geen waarzeggers zijn, niemand weet hoe de markt zich gaat ontwikkelen en daarom kunnen we beter spreken van een verwachting. Als we kijken naar de ontwikkeling van de prijs van Stratis dan zien we dat deze in de eerste maanden van 2017 heel erg sterk was. Stratis werd op dat moment echt gezien als ’the next big thing’. Desondanks heeft die ontwikkeling niet doorgezet.

Het concept is erg sterk maar wij zien wel een soort stagnering qua prijsontwikkeling. Dat is in de cryptowereld eigenlijk geen goed teken. De enorme explosie die in de tweede helft van 2017 heeft plaatsgevonden is eigenlijk grotendeels voorbij gegaan aan Stratis. De prijs is op dit moment zelfs lager dan in juni 2017.

Stratis lanceert binnenkort wel zijn eigen ICO platform en dat is iets waar in de meeste gevallen wel sterke groei uit voortvloeit. Er is echter wel zeer sterke concurrentie op dit vlak, denk natuurlijk vooral aan Ethereum, dat vooralsnog veruit de meest populaire optie is als het gaat om ICO lanceringen. Stratis zal van goede huize moeten komen in 2018 om echt opgemerkt te zullen worden.

prijsverwachting Verge (XVG) 2018

Onze verwachte prijs van Stratis (STRAT) in 2018: $8,95-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Stratis in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht