Prijsverwachting Substratum (SUB) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Substratum in 2018? Praktisch elke investeerder in cryptocurrency zal zich op een bepaald moment af gaan vragen wat de waarde van zijn investering gaat zijn naar verloop van tijd. In deze post zullen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Substratum (SUB) in 2018.

Wat is Substratum?

Substratum wil het internet decentraliseren. Het wil feitelijk doen doen wat Bitcoin met valuta wil doen, namelijk iedereen eigen baas laten spelen over wat hij of zij doet met internet. Zeker nu de net neutraliteit kwestie in de Amerika een hot topic is kunnen wij ons voorstellen dat er steeds meer vraag gaat zijn naar een ‘vrij internet’, waarbij centrale partijen (zoals providers) geen macht meer hebben over wat de eindgebruikers doen met het netwerk.

In het decentrale netwerk kunnen mensen een gedeelte van hun bandbreedte inzetten en hiermee als een soort server van het Substratum netwerk fungeren.

Wat verwachten wij van de koers van Substratum in 2018?

Laten we beginnen met zeggen dat we geen waarzeggers zijn. We kunnen niet de toekomst voorspellen en je kunt eigenlijk beter niet spreken over een voorspelling maar liever over een verwachting, een mening.

Dat gezegd hebbende denken wij dat het concept achter Substratum erg interessant is. Zeker met de opkomende net neutraliteit kwestie in de VS (en in de toekomst wellicht ook andere delen van de wereld) kunnen wij ons best voorstellen dat er vraag gaat zijn naar een decentraal web.

Desalniettemin moeten we zeker niet onderschatten hoe gigantisch het internet tegenwoordig is en hoe groot de uitdaging voor Substratum gaat zijn. Wij verwachten in 2018 nog niet al te veel praktische ontwikkeling van Substratum maar we hebben het project wel degelijk op onze radar. De kans is zeker aanwezig dat dit project zich over de komende 3-5 jaar spectaculair gaat ontwikkelen maar in 2018 denken wij dat die ontwikkeling nog niet helemaal kan gaan ontbranden.prijsverwachting Substratum 2018

Onze verwachte prijs van Substratum in 2018: $0,65-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Substratum in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht