30 oktober 2020

Prijsverwachting Tezos (XTZ) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Tezos in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Houdt er bij het lezen van deze post wel rekening mee dat we hier uitsluitend onze mening verkondigen, je vindt hier dus geen beleggingsadvies!

Wat gaat de koers doen in 2019?

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Tezos in 2019

Tezos gaat groeien in 2019 maar wij verwachten hierbij geen spectaculaire ontwikkelingen. Uiteraard is 2018 niet bepaald florissant verlopen voor XTZ en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Nu is het natuurlijk wel zo dat de hele markt klappen te verduren heeft gekregen en Tezos is hierin zeker niet de enige speler.

Wat gaat 2019 brengen? Wij denken dat Tezos voorzichtig aan weer gaat groeien maar we denken niet dat dit al te spectaculair gaat zijn. Er is nog steeds sprake van een enorm tekort aan praktische toepassingen van smart contract software en dat is iets waar ook Tezos aan zal moeten werken.

prijsverwachting Tezos 2019

Onze verwachte prijs van Tezos in 2019: $0,96-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Tezos in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht