Prijsverwachting Tron (TRX) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Tron (TRX) in 2018? Wij denken dat bijna iedereen die een cryptovaluta bezit ook wel eens speculeert over de verwachte prijs ervan. Dat is precies wat we in deze post willen doen, onze verwachting uitspreken over de prijs van Tron (TRX) in 2018.

Wat is Tron en wat is onze prijsverwachting?

Tron is een blockchain project dat zich richt op de entertainment industrie. Het wil er met zijn TRX tokens voor zorgen dat content makers eerlijker beloond worden voor hetgeen ze maken en het wil een soort gratis content systeem maken dat staat opgeslagen op de blockchain. Als je precies wilt weten wat Tron is en hoe het werkt, dan kunnen we je ons aparte artikel daarover aanraden.

Op zoek naar cryptovaluta zoals TRON (TRX)?

TRX is sinds kort te verkrijgen op de Nederlandse website Bitvavo. Hier kun je zeer eenvoudig cryptovaluta kopen met euro’s via iDeal.

Als je echt de allerscherpste prijs wilt hebben en je wilt ook gaan handelen in TRX dan moet je naar een exchange toe. TRX is te verkrijgen op de exchange Binance. Dit is een gebruiksvriendelijke website met ook nog eens een hele fijne mobiele applicatie.

Het nadeel van Binance is echter wel dat je er niet met euro’s terecht kunt. Wil je weten hoe je vanuit een platform als Bitvavo of Coinbase (waar je wel met euro’s kan betalen) crypto naar Binance stuurt zodat je deze kan ruilen voor TRX? Bekijken dan deze post.

[one-half-first]

Crypto kopen met euro’s

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

[/one-half-first]
[one-half]

Beste exchange

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

[/one-half]

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Tron in 2018

Natuurlijk zullen wij de eersten zijn om te zeggen dat het onmogelijk is om cryptoprijzen echt te voorspellen. De markt groeit maar zoals we in januari 2018 hebben gezien kan er ook binnen een week zomaar 50% van de totale cryptowaarde verdampen. Wij spreken dan ook liever over een verwachting, een mening.

Dat gezegd hebbende denken wij dat Tron zal blijven groeien in 2018. Wij gaan er van uit dat de markt zal blijven groeien in 2018. De adoptie is simpelweg nog steeds erg laag en er zullen steeds meer praktische applicaties worden ontwikkeld die ervoor gaan zorgen dat crypto grote sprongen gaat maken. Wij denken dat er genoeg animo is voor een eerlijkere verdeling van inkomsten binnen de content industrie. Als content makers echt eigenaar worden van hun content stelt dit ze in staat veel meer geld er mee te verdienen zonder tussenkomst van een derde partij.

Daarom denken wij dan Tron een rooskleurige toekomst heeft, of dit al helemaal tot uiting komt in 2018 is de vraag maar we zien Tron zeker flink stijgen.

prijsverwachting Tron TRX 2018

Onze verwachte prijs van Tron in 2018: $0,10-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Tron in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *