22 oktober 2020

Prijsverwachting VeChain 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is de prijsverwachting van VeChain in 2018? Speculeren over de verwachte prijzen van cryptovaluta is iets waar bijna iedereen die geïnvesteerd heeft in crypto zich mee bezig houdt. In deze post willen we iedereen uitnodigen om lekker te speculeren. Uiteraard zullen we ook onze eigen verwachting over de prijs van VeChain uitspreken.

Wat is VeChain en wat is onze prijsverwachting?

Wij hebben in een aparte post uitgelegd wat VeChain precies is en hoe VeChain werkt. Zoals ook in de post uitgelegd is VeChain een project dat zich sterk focust op de zakelijke markt. Het wil vooral via zijn eigen blockchain oplossingen bieden voor allerlei logistieke processen en uitdagingen.

Onze voorspelling voor wat betreft de verwachte koers van VeChain in 2018

Allereerst zullen wij de eerste zijn die erkennen dat het ontzettend lastig om de prijs te voorspellen, daarom kunnen we ook beter spreken van een verwachting. Wij gaan hierbij uit van een groeiende cryptomarkt, aangezien de crypto adoptie nog steeds op een erg laag niveau ligt en er ook nog weinig projecten zich in de praktijk aan het bewijzen zijn.

Als we kijken naar de ontwikkeling van de gehele cryptomarkt en het aantal samenwerkingsverbanden dat VeChain is aangegaan met grote spelers, kunnen we eigenlijk niet anders stellen dan dat VeChain een goede toekomst tegemoet lijkt te gaan.

Het bedrijf heeft een sterk team (dat goed communiceert met de community), een goed product en concept en staat eigenlijk op een (wat ons betreft) magere 20e plek op coinmarketcap. Nu zegt de marketcap natuurlijk niet alles maar het geeft wel aan dat er nog zeer veel ruimte is voor groei. Wij zouden er niet gek van op kijken als VeChain op enig moment dit jaar in de top 10 gaat verschijnen.

prijsverwachting vechain 2018

Onze verwachte prijs van VeChain in 2018: $8,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van VeChain in 2018! Niemand weet zeker wat de markt gaat doen maar het is altijd interessant om te speculeren. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht