22 oktober 2020

Prijsverwachting Verge (XVG) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Verge (XVG) in 2018? Speculeren over de verwachte prijs van een cryptocoin is altijd interessant en wij denken dan ook dat bijna iedereen die in crypto geinvesteerd heeft ook wel eens speculeert over de prijs. In deze post willen wij onze verwachting uitspreken over Verge (XVG).

Wat is Verge en wat is onze prijsverwachting?

Voor een gedetailleerde beschrijving van wat Verge precies is, hoe het werkt en waarmee het zich onderscheidt verwijzen we je graag naar dit artikel. Verge is vooral een privacy coin, vergelijkbaar met bijvoorbeeld ZCash, Dash en Monero. Het grote verschil met deze drie coins is dat Verge gebruikers de optie geeft of ze de privacy functionaliteit willen gebruiken of niet.

Dit gebeurt door middel van het zogeheten Wraith Protocol. De release van dit protocol ging niet bepaald zonder slag of stoot.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Verge in 2018

Vooropgesteld: wij zijn geen waarzeggers en het is onmogelijk om de prijzen in cryptoland echt te voorspellen. Wat we wel kunnen doen is een verwachting uitspreken, een mening. Wij denken dat de cryptomarkt zal blijven groeien het komende jaar en we denken ook dat privacy coins een belangrijke functie zullen blijven vervullen.

De concurrentie is hierbij niet mals en hoe het Verge team de release van het Wraith protocol afhandelde was ook niet bepaald netjes te noemen. Dit laatste heeft zeker zijn invloed gehad op het vertrouwen in de currency vanuit de community. Wij denken echter dat als Verge een paar mooie stappen kan zetten op het gebied van communicatie en duidelijkheid ze nog steeds een sterk product hebben. Dit is dan ook een van de redenen waarom we deze coin in onze top 10 voor 2018 hebben gezet.

prijsverwachting Verge (XVG) 2018

Onze verwachte prijs van Verge in 2018: $0,55-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Verge in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

2 Comments

  1. richie

    Na, nu de grote partner bekend is lijkt het erop dat Verge een echt betaalmiddel gaat worden. Ik zie hem voorlopig nog steeds zitten.

  2. Cees

    Door de nieuwe partner zal Verge eind 2018 naar s 0,75 tot s 1 dollar kunnen stijgen. Geduld hebben voor de iets langere termijn

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht