Prijsverwachting Waltonchain (WTC) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Waltonchain (WTC) in 2018? Het is altijd interessant om je af te vragen hoe een bepaalde coin zich gaat ontwikkelen. Dat is namelijk precies wat we in deze post gaan doen, we zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Waltonchain (WTC) in 2018.

Wat is Waltonchain (WTC) en wat is onze prijsverwachting?

Waltonchain is een project dat zich focust op logistieke doeleinden. Het maakt RFID tags die het koppelt aan de blockchain. Hierdoor kunnen allerlei logistieke processen worden geoptimaliseerd, zowel voor logistieke managers als voor klanten die een product kopen. Mocht je precies willen weten wat Waltonchain is en hoe het werkt, dan kunnen we je absoluut onze aparte post daarover aanraden.

De grote concurrent van Waltonchain is Vechain. Beide bedrijven richten zich met hun blockchain projecten op de logistieke, zakelijke sector. Beide partijen hebben inmiddels al meerdere indrukwekkende samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven opgezet en er wordt van beide projecten vrij veel verwacht in 2018.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Waltonchain (WTC) in 2018

Voor we een uitspraak zullen doen over de verwachte prijs van WTC willen we aangeven dat we geen waarzeggers zijn. Het is simpelweg onmogelijk om prijzen echt te kunnen voorspellen. Je weet immers nooit hoe de markt zich gaat ontwikkelen en de cryptomarkt is ook nog eens extreem volatiel.

Wij denken dat projecten als Waltonchain en Vechain een schot in de roos zijn als het aankomt op het nut van blockchain technologie voor het bedrijfsleven. Dit zijn projecten waar de zakelijke markt direct iets aan heeft en ze hebben beide een duidelijk praktisch nut. Wij denken dat Vechain een paar stappen verder is dan Waltonchain op dit moment.

Vechain heeft meer samenwerkingsverbanden, met grotere namen. Het heeft naar onze mening ook een iets sterker team en een CEO die van wanten weet. Toch zien we, zeker in 2018, beide projecten progressie boeken. Waltonchain heeft misschien zelfs wel meer ruimte om te groeien aangezien Vechain momenteel al in de top 15 staat.

prijsverwachting waltonchain wtc 2018

Onze verwachte prijs van Waltonchain (WTC) in 2018: $13,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Waltonchain (WTC) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht