Prijsverwachting Waves (WAVES) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Waves (WAVES) in 2018? Elke cryptobezitter vraagt zich wel eens af wat zijn bezit waard gaat zijn over een bepaalde periode. De meeste cryptobezitters zijn immers toch prijsspeculanten. In deze post willen we onze verwachting over de prijs van Waves in 2018 uitspreken.

Wat is Waves en wat is onze prijsverwachting?

Waves is de naam voor zowel de (proof of stake) blockchain als de onderliggende cryptovaluta van het Waves project. Het project maakt het mogelijk om op een relatief eenvoudige manier je eigen cryptocurrency te creëren. Daar waar je traditionele cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum alleen bij externe (gecentraliseerde) partijen kan kopen, daar kunnen gebruikers via Waves cryptovaluta maken, versturen en verhandelen op basis van peer-to-peer, waarbij de transactiekosten betaald worden met de WAVES token.

waves prijsverwachting wallet

De Waves wallet, waarin verschillende valuta staan

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Waves (WAVES) in 2018

Wij willen graag voorop stellen dat we geen waarzeggers zijn. Het is uberhaupt al haast onmogelijk om prijzen te voorspellen maar in de hypervolatiele cryptowereld is het nog een stukje lastiger. Daarom spreken we liever van een verwachting, een mening.

Wij denken dat Waves een erg interessant concept heeft. Het is nu al het op 1 na grootste ICO platform (na Ethereum), hier kun je kijken welke ICO’s er aan zitten te komen op het Waves platform. Waves heeft dus een sterk concept en is ook qua uitvoering van dat concept al behoorlijk ver.

Wij verwachten dan ook een mooie groei voor Waves in 2018. Of die groei net zo spectaculair gaat zijn als in 2017, dat wagen wij te betwijfelen, maar dat het project voor de lange termijn potentie heeft is wel zeer duidelijk.

prijsverwachting Waves 2018

Onze verwachte prijs van Waves (WAVES) in 2018: $11,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Waves (WAVES) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht