27 oktober 2020

Prijsverwachting Zcash (ZEC) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Zcash (ZEC) in 2018? De meeste cryptobezitters zullen het herkennen: speculeren over de prijs van je bezit over een x aantal maanden/jaren is altijd interessant. Dat is dan ook precies wat we in deze post gaan doen, we gaan onze verwachting over de prijs van Zcash in 2018 uitspreken.

Wat is Zcash en wat is onze prijsverwachting?

Als je precies wilt weten wat Zcash is en hoe het werkt, dan kunnen we je absoluut dit artikel aanraden. Hierin gaan we tot in detail in op wat Zcash precies is. Dat gezegd hebbende, Zcash is een privacy coin. Hier zijn enkele voorbeelden van, denk bijvoorbeeld aan Dash, Verge of Monero. Het nut van privacy coins is veelzijdig.

Het kunnen voltrekken van volledig anonieme transacties heeft is bijvoorbeeld voor bedrijven belangrijk aangezien zij niet al hun transacties openbaar op de blockchain willen hebben staan. Ditzelfde geldt voor mensen met een groot vermogen aan cryptovaluta. De blockchain is nou eenmaal zeer inzichtelijk en dat is niet altijd even handig.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Zcash in 2018

Het is riskant en lastig om prijzen van cryptovaluta echt te voorspellen. Wij denken dat je beter kunt spreken van een verwachting, een mening. Naar onze mening zullen privacy coins het in 2018 goed blijven doen. Vorig jaar zagen we natuurlijk de opkomst van meerdere privacy coins en deze hebben het bijna allemaal goed gedaan.

We denken wel dat het in 2018 lastig wordt voor al deze coins om een stevige groei door te maken. Er zullen er uiteindelijk niet zoveel overblijven als dat er nu zijn. Wat erg in het voordeel van Zcash spreekt is het feit dat de oprichters van Zcash gezegd hebben dat ze niet willen dat Zcash de currency van de darkweb wordt. Dit hangt bijvoorbeeld heel erg om Monero heen.

In plaats daarvan werkt Zcash samen met JPMorgan. Dit geeft het project een zekere mate van geloofwaardigheid en wij denken dat dat terug te zien gaat zijn in de prijs van ZEC.

prijsverwachting Zcash (ZEC) 2018

Onze verwachte prijs van Zcash in 2018: $215,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Zcash in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht