25 september 2020

Ripple prijsverwachting 2020 – Wat kunnen we verwachten?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. In 2020 gaat de Bitcoin halvering plaats hebben. Dat is opzichzelf al een artikel en uitleg waard maar het is tegen die tijd ook nog eens 3 jaar geleden dat Bitcoin een All Time High aantikte (20k in november 2017). Er heeft nog nooit zoveel tijd tussen hoogtepunten gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar Ripple dan valt het op dat het herstel in 2019 relatief zwak is geweest. Sterker nog; het is ronduit een slecht jaar te noemen voor Ripple.

Wij verwachten eigenlijk geen enorme prijsontwikkelingen voor Ripple in 2020. Wij verwachten dat de markt aan zal trekken vanwege de opmars van Bitcoin maar Ripple zal hierin geen significante groei gaan beleven naar onze mening. Daarvoor is de onderliggende basis simpelweg te broos. Ripple heeft qua ontwikkeling zeker niet stil gezeten maar de vraag is momenteel wat XRP toevoegt aan de cryptomarkt. In hoeverre is het aannemelijk dat de prijs hiervan zal stijgen?

Onze prijsverwachting voor Ripple in 2020: $0,45.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XRP?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht