30 november 2020

Stellar prijsverwachting 2020 – Wat kunnen we verwachten?

Het jaar 2020 wordt een bijzonder belangrijk jaar voor cryptovaluta in het algemeen. Dit komt met name door de Bitcoin halvering maar ook is het tegen die tijd alweer 3 jaar geleden dat Bitcoin een nieuwe All Time High aantikte. Er heeft in de historie van de cryptomunt nog nooit zoveel tijd tussen ‘all time highs’ gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar Stellar dan valt het op dat het herstel in 2019 relatief zwak is geweest. Sterker nog; het is ronduit bedroevend te noemen voor XLM.

Wij verwachten in 2019 een herstel voor de cryptomarkt. Sterker nog, we verwachten dat Bitcoin de ‘boel’ naar relatief grote hoogtes gaat stuwen. Stellar zal daar tot op zekere hoogte zeker van profiteren. Het project heeft nog steeds bestaansrecht maar het wordt voor het project nu wel tijd om het motto ‘geen woorden maar daden’ toe te gaan passen op hun project.

Onze prijsverwachting voor Stellar in 2020: $0,15.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XLM?

bitvavo
Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht